![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Мій комп'ютер побудований з призначеної для користувача частини, тому, коли я формат мого комп'ютера, щоб позбутися від вірусу, що я втрачу мій Ethernet диска. Через говорити по телефону з комп'ютерним експертом він пояснив мені, що мені потрібно подивитися на мої пристрої, і там була моя Ethernet з великою великі (?) З моменту свого зробив з призначеної для користувача частини, я не знаю, де знайти драйвер, який буде працювати. Існують універсальні драйвери? Чи зможу я коли-небудь зможе його відновити? |
|
| |||
| |||
| Ні, щоб ваше запитання Вам необхідно приймати будь-які номер чи ідентифікатор від карти і покласти їх у Google і подивіться, що прийшло back.download Карти дешево, щоб ви могли просто купити іншу |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Є років впевнені, що це окремий (PCI) мережева карта, а не на борту?
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Забули звуки на моєму комп'ютері, я форматування жорсткого диска, а тепер звучить не працює. | М'ясний | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 5 | 24 листопада 2009 13:12 |
| Контролер Ethernet для Dell XPS 420 - Де я можу знайти драйвер? | Nikki | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 24 серпня 2009 07:55 |
| Зниклі без вести Ethernet / LAN драйверів для ECS nForce3 250 | Setsuna Фаиз seiei | Мережа, Модеми & VoIP | 1 | 4 червня 2009 04:12 |
| Диска в дисководі F не відформатовані чи потрібно відформатувати його зараз? | блюдо | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 3 | 25 грудня 2007 08:45 |
| Доступ вже відформатовано HDD | Безпечному Insane | Знімні накопичувачі І ЗМІ | 5 | 1 серпня 2007 13:19 |
| Різьба Інструменти | |
| |