менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Я відформатований мій комп'ютер і втратив мою Ethernet драйвер!?

Reply

Різьба Інструменти
Old 20 листопада 2008, 20:31
Нові члени групи

Default Я відформатований мій комп'ютер і втратив мою Ethernet драйвер!?

Мій комп'ютер побудований з призначеної для користувача частини, тому, коли я формат мого комп'ютера, щоб позбутися від вірусу, що я втрачу мій Ethernet диска. Через говорити по телефону з комп'ютерним експертом він пояснив мені, що мені потрібно подивитися на мої пристрої, і там була моя Ethernet з великою великі (?)

З моменту свого зробив з призначеної для користувача частини, я не знаю, де знайти драйвер, який буде працювати. Існують універсальні драйвери? Чи зможу я коли-небудь зможе його відновити?
Old 20 листопада 2008, 22:00
Нові члени групи

Ні, щоб ваше запитання
Вам необхідно приймати будь-які номер чи ідентифікатор від карти і покласти їх у Google і подивіться, що прийшло back.download

Карти дешево, щоб ви могли просто купити іншу
Old 21 листопада 2008, 04:10
Донор групи

Є років впевнені, що це окремий (PCI) мережева карта, а не на борту?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Забули звуки на моєму комп'ютері, я форматування жорсткого диска, а тепер звучить не працює. М'ясний Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 5 24 листопада 2009 13:12
Контролер Ethernet для Dell XPS 420 - Де я можу знайти драйвер? Nikki Мережа, Модеми & VoIP 1 24 серпня 2009 07:55
Зниклі без вести Ethernet / LAN драйверів для ECS nForce3 250 Setsuna Фаиз seiei Мережа, Модеми & VoIP 1 4 червня 2009 04:12
Диска в дисководі F не відформатовані чи потрібно відформатувати його зараз? блюдо Знімні накопичувачі І ЗМІ 3 25 грудня 2007 08:45
Доступ вже відформатовано HDD Безпечному Insane Знімні накопичувачі І ЗМІ 5 1 серпня 2007 13:19
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.