![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравей, за проекта Айв Нямам представа кога той cums 2 компютри! Айв било като probs Wi моя компютър frm начало, така че трябваше да играя си с него 2 добивам то работи така мисля Ive случайно изтрити моите звукови устройства! ciz Айв не казва, че имам добро устройство, инсталирано! I havent имаме "звукова карта", там wasn't който дойде Wi компютъра, аз също didn't получат едно от тези неща, звук диск с моя компютър. Така че ако някой има някаква идея как мога да се върна звук харесвам помагам !!!!!!! Благодарение хх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Когато сте купили компютъра ви го дойдете с всеки водач дискове?
| |||
| |||
| той дойде с "Майкрософт" 8 диска, и Ive също имам една от тези дискове инсталация за инсталиране на безжичен модем. хххх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Каква марка и модел е вашият компютър Биатрис?
| |||
| |||
| и му казва к.с. на моя монитор, и той казва, електронна система и Intel Pentium 4, от друга нещо, Im Съжалявам за езика, аз честно havent улика, когато тя се свежда до компютрите, благодаря |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей beatriceflaps:)
Ако сте изтеглили CPUZ на работния плот "вие не го инсталирате" своя безплатен откриване програма, която ще ви кажа всичко, което трябва да кажете на TCF за вашия компютър и след това можем да ви помогнем, така че когато имате CPUZ на вашия работен плот само два пъти кликнете върху нея и тя ще ви покаже всичко за вашия компютър:), както и че е безопасно да use.and това е най-новата версия. CPUZ> Документа Тук Моята система: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html Бягай, че нейните нарича Еверест. Тя ще ви кажа какво звук карта, която има по аудио разделите. Върни се и ни кажете какво ви дава информация за това. В пост-горе за CPUZ е наистина добра за намиране на какво CPU, RAM или Mobo имате. |