![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, για μια αρχή δεν IVE ιδέα όταν cums 2 υπολογιστές! IVe έχουν έχοντας probs wi υπολογιστή μου FRM αρχή, γι 'αυτό έπρεπε να χάνω την ώρα μου με αυτό 2 εργάσιμες έτσι να το πιστεύω IVE διαγραφεί κατά λάθος μου συσκευή ήχου! ciz λέει IVE δεν έχεις μια καλή συσκευή που έχει εγκατασταθεί! i havent πήρε μια «κάρτα ήχου», εκεί που ήρθαν wasn't wi υπολογιστή, i didn't λάβετε επίσης ένα από αυτά τα πράγματα με ήχο δίσκος υπολογιστή μου. Έτσι, αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το πώς θα μπορέσουμε να βοηθήσουμε ήχου πίσω παρακαλώ !!!!!!! Thanks xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όταν αγοράσατε τον υπολογιστή σας έκανε έρχονται με κάθε DRIVER δίσκους;
| |||
| |||
| ήρθε με ένα δίσκο 8 microsoft, και επίσης IVE έχεις έναν από αυτούς τους δίσκους εγκατάστασης για να εγκαταστήσετε το ασύρματο μόντεμ. xxxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Τι μάρκα και μοντέλο είναι το PC σας Beatrice;
| |||
| |||
| καλά τα λέει ο hp μου για να παρακολουθεί και να λέει ηλεκτρονικού συστήματος και επεξεργαστή Intel Pentium 4 από την άλλη πλευρά, im συγγνώμη για τη γλώσσα Ειλικρινά havent μια ένδειξη, όταν πρόκειται για υπολογιστές, Ευχαριστώ |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γεια beatriceflaps:)
Αν κάνετε λήψη CPUZ στην επιφάνεια εργασίας σας "δεν έχετε το εγκαταστήσετε" την ανίχνευση δωρεάν πρόγραμμα που θα σας πει όλα όσα χρειάζεται να πω TCF σχετικά με τον υπολογιστή σας και, στη συνέχεια, μπορούμε να σας βοηθήσουμε, ώστε όταν έχετε CPUZ στην επιφάνεια εργασίας σας μόνο διπλή Κάνετε κλικ σε αυτή και θα σας δείξει όλα τα σχετικά με τον υπολογιστή σας:), και είναι ασφαλές να use.and αυτή είναι η τελευταία έκδοση. CPUZ> Κάντε κλικ Εδώ Το σύστημά μου: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html Εκτελέστε ότι την κάλεσε Everest. Θα σας πω τι κάρτα ήχου που έχετε υπό τον ήχο καρτέλες. Γύρνα πίσω και να μας πείτε τι θα σας δίνει πληροφορίες. Η θέση για πάνω από CPUZ είναι πραγματικά καλή μόνο για να ανακαλύψουμε τι CPU, RAM ή Mobo έχετε. |