![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| hi, za početak imam nijedan ideja kada je cums 2 računala! Ive bio vlasništvo probs Wi računala frm početku, pa sam morao traćiti sa 2, preuzmite ga rade pa mislim Ive accidently obrisan moj zvučni uređaj! ciz on kaže nema ive je dobio zvučni uređaj instaliran! i luka je dobio 'zvučne kartice ", tu nije onaj koji je došao Wi računalo, JA isto tako primiti nije jedna od onih stvari zvuka disk sa mojim računalo. Dakle, ako bilo tko je bilo koji ideja kako ja mogu dobiti zvuk leđa ugoditi pomoć !!!!!!! Hvala xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kada ste kupili računalo to doći s bilo DRIVER diskova?
| |||
| |||
| ona je došla s Microsoft 8 disk, a isto tako je dobio ive jedan od onih instalacija diskova instalirati bežični modem. xxxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Što napraviti i model računala Beatrice?
| |||
| |||
| dobro, kaže njegova ks na mom monitoru i ona kaže e sustav i Intel Pentium 4 na drugu stvar, žao im o jeziku i iskreno luka jedan trag našto Internet dogoditi se dolje to računalima, hvala |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi beatriceflaps:)
Ako ste preuzeli na svoj Desktop CPUZ "ne instalirajte ga" svojoj slobodnoj detection program koji će vam reći sve što trebate reći TCF o vašem računalu, a zatim možemo vam pomoći, tako da ako imate CPUZ na svoj Desktop samo dvostrukim kliknite na njega i on će vam pokazati sve o vašem računalu:), a ona je sigurna da je ovo use.and najnoviju verziju. CPUZ> Kliknite Ovdje My System: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html Run koja se zove svojim Everest. On će ti reći što zvučnu karticu imate pod audio karticama. Vratiti se i recite nam što info on daje. Post iznad CPUZ samo je stvarno dobar za pronalaženje što CPU, RAM ili Mobo imate. |