![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| hi, a start ive sem tudja képzelni, amikor CUMS 2 számítógép! Ive miután probs wi a számítógépet frm elején, tehát én is összezavar vele 2 értem dolgozik Úgy gondolom ive véletlenül törölt én megbízható készülék! Csíz ive nem azt mondja, van egy megbízható eszköz telepítve! i havent got a "hangkártya", ott egy wasn't jutott wi számítógépet, én is didnt kap egy ilyen hang lemez dolgokat a számítógépet. Szóval, ha bárkinek bármilyen ötlete, hogyan juthat vissza hang kérem, segítsen !!!!!!! Köszönet xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha megvásárolta a PC-tette jön minden DRIVER lemezeket?
| |||
| |||
| Amikor a Microsoft 8 lemez, és IVE is van egy ilyen telepítő lemezek telepíteni a vezeték nélküli modem. xxxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mit tegyen, és a modell a PC Beatrice?
| |||
| |||
| is azt mondja, hogy a HP a monitorom, és azt mondja, az e rendszer és az Intel Pentium 4 a másik dolog, im sajnálkozni a nyelvet Õszintén havent a clue mikor jön le a számítógépet, köszönöm |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia beatriceflaps:)
Ha a letöltés CPUZ az asztalra "ne telepítse, hogy" a szabadkereskedelmi észlelési program megmondja, mindössze annyit kell mondani TCF van a számítógéphez, majd mi segítünk, hogy ha CPUZ az asztalon csak a kettős kattintson rá, és megmutatja, minden van a számítógép:), és az is biztos, hogy use.and ez a legújabb verzió. CPUZ> Click Itt My System: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html Fuss, hogy a nevezett Everest. Azt fogja mondani, hogy mit hangkártya van a hang lapot. Gyere vissza, és mondd el, mi info ad neked. Az állás a fenti CPUZ csak igazán jó az a megállapítás, hogy milyen CPU, RAM vagy Mobo van. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Im Fead fel Onboard Sound. SZÜKSÉGESSÉGE egy jó játék hangkártya. | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 8 | 18. május 2009 12:27 |
| Ökle Time használata Onboard Sound-How Do I Get My Surround Sound Work!? | cheesepuff | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 14 | 9. május 2009 20:59 |
| Sony Sound Brava Tv szokás Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29. március 2009 02:03 |
| Gyenge minőségű hang ki új surround hangrendszer | Tplayer2007 | Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók | 4 | 13. január 2009 15:43 |
| MP3 hang rendben van, de más hangot baj! | FamicomFreak | Multimédia és kodekek | 7 | 25. január 2008 10:33 |
| Téma eszközök | |
| |