![]() |
|
| |||
| |||
| היי, בשביל להתחיל ive אין מושג מתי זה cums 2 מחשבים! Ive היה צורך probs Wi frm תחילת המחשב שלי, ולכן הייתי צריך להתעסק עם זה בערך 2 לקבל את זה אני עובד כל כך חושב ive accidently נמחק התקן הקול שלי! ciz זה לא אומר ive יש מותקן התקן קול! אני havent יש 'כרטיס קול', שם אחד wasn't שהגיעו Wi המחשב, אני גם didn't לקבל צליל אחד מאותם דברים דיסק עם המחשב שלי. אז אם יש מישהו יודע איך אני יכול להשיג צליל חזור בבקשה עזרה !!!!!!! תודה xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מתי קנית את המחשב הוא בא עם כל הדיסקים DRIVER?
| |||
| |||
| זה בא עם דיסק 8 Microsoft, ו ive יש גם אחד כזה הדיסקים ההתקנה כדי להתקין את המודם האלחוטי. xxxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מה דגם המחשב הוא Beatrice?
| |||
| |||
| גם את אומרת לי את המסך על Hp, וזה אומר אי מערכת Intel Pentium 4 על דבר אחר, IM מצטער על השפה אני באמת havent מושג כשזה מגיע למחשבים, תודה |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי beatriceflaps:)
אם אתה מוריד CPUZ לשולחן העבודה שלך: "אתה לא תתקין את זה" שלו ללא תשלום איתור תוכנית אגיד לך כל מה שאתה צריך להגיד TCF על המחשב ואז נוכל לעזור לך, אז מתי יש לך CPUZ על שולחן העבודה שלך רק פעמיים לחץ על זה וזה יראה לכם הכל על המחשב שלך:), וזה בטוח use.and זו היא הגרסה העדכנית ביותר. CPUZ> לחץ כאן המערכת שלי: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html הפעל את המכונה כי Everest. זה אגיד לך מה יש לך כרטיס קול אודיו תחת כרטיסיות. תחזור ותגיד לנו מה זה נותן לך מידע. הרשומה לעיל עבור CPUZ הוא באמת טוב רק עבור מציאת מה מעבד, זיכרון RAM או Mobo לך. |