![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi, pradiniu IVE ne idėja, kai jis cums 2 kompiuteriams! Ive, turintys probs Wi Mano kompiuteris frm pradžioje, todėl turėjau terliotis su ja 2 get it working Taigi, manau ive netyčia ištrynė savo garso prietaiso! ciz ji sako ive got no sound sumontuotais! i havent got "garso korta", ten wasnt viena, kad atėjo Wi kompiuterio, aš taip pat didnt gauti vieną iš šių dalykų garso diskas mano kompiuteryje. Taigi, jei kas turi kokią nors idėją, kaip galiu gauti garso Atgal Please help !!!!!!! Ačiū XX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jei nusipirkote kompiuterį padarė tai ateis su VAIRUOTOJO diskus?
| |||
| |||
| jis atvyko su Microsoft 8 diską, ir IVE taip pat gavo vieną iš šių diskų įrenginį įdiegti bevielio ryšio modemą. xxxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kokia markė ir modelis yra jūsų kompiuteryje Beatrice?
| |||
| |||
| bei jos sako HP ant mano monitoriaus, o ji sako, e sistemos ir Intel Pentium 4 d. kitas dalykas, im sorry about language Aš sąžiningai havent a clue, kai jis nužengia į kompiuterius, thankyou |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi beatriceflaps:)
Jei atsisiųsti CPUZ darbalaukyje "Jums nereikia įdiegti" savo Nemokama aptikimo programa, kuri jums pasakys viską, ką reikia pasakyti, TCF apie jūsų kompiuterį ir tada mes galime jums padėti, tad jei turite CPUZ darbalaukyje dukart Paspauskite ant jo ir jis jums parodys visą informaciją apie jūsų kompiuterio:), ir tai yra saugu use.and Tai naujausia versija. CPUZ> Paspauskite Čia Mano sistema: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html Vykdyti kad jos vadinama Everest. Jis jums pasakys, ką gero turite kortelę, pagal garso korteles. Grįžti ir pasakyti, ką ji duoda jums informacijos. Paštu aukščiau CPUZ tik labai gerai išsiaiškinti, kas CPU, RAM arba MOBO turite. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Im Fead Up su Onboard Sound. Reikia geros Gaming Sound Card. | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 8 | Gegužė 18, 2009 12:27 |
| Nematau Laikas Naudojant borto Garso How Do I Get My Surround Sound dirbti!? | cheesepuff | Sound, Speakers & MP3 Players | 14 | 9 gegužė 2009 20:59 |
| Sony "Bravo TV Garso Wont Come Out of My Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | Kovas 29, 2009 02:03 |
| Prasta garso kokybė iš naujo erdvinio garso sistema | Tplayer2007 | Sound, Speakers & MP3 Players | 4 | 13 sausis 2009 15:43 |
| MP3 garso Alright, bet kiti garso Gone Wrong! | FamicomFreak | Multimedia & Codecs | 7 | 25 sausis 2008 10:33 |
| Temos įrankiai | |
| |