![]() |
|
| |||
| |||
| hi, lai sāktu IVE ne jausmas, kad tā beidz 2 datori! IVE ir ņemot probs wi mana datora frm sākumā, tā man bija haoss apmēram ar to 2 get tā strādā, tāpēc es domāju, ka IVE netīšām izdzēsu savas skaņas ierīci! ciz tas saka IVE nav ieguvuši skaņas ierīce uzstādīta! i havent got "skaņas karte", tur wasn't vienu, kas atnāca wi dators, es arī didn't saņemt vienu no šiem skaņu disks lietas ar datoru. Tātad, ja kāds ir kāda ideja, kā es varu skaņu atpakaļ please help !!!!!!! Thanks xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ja esat iegādājies savu datoru un ka tas nāk ar visiem DRIVER disku?
| |||
| |||
| tas atnāca ar microsoft 8 disku un IVE arī ieguva vienu no šiem instalācijas disku, lai instalētu bezvadu modemu. xxxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kāda marka un modelis ir datora Beatrice?
| |||
| |||
| arī tā saka, hp uz manu monitoru, un tā saka e sistēmu, un Intel Pentium 4 uz cita lieta, im sorry par valodu es godīgi havent pavediens, kad runa ir noteikti ar datoriem, thankyou |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi beatriceflaps:)
Ja lejupielādējat CPUZ jūsu Desktop "Jums nav instalēt" tās Free atklāšanas programmu, kas jums pateiks, viss, kas jums ir nepieciešams pastāstīt TCF par datoru un tad mēs varam jums palīdzēt, tad, kad esat CPUZ uz jūsu darbvirsmas tikai dubultā noklikšķiniet uz tās un tas parādīs jums visiem par jūsu datora:), un tas ir droši use.and šī ir jaunākā versija. CPUZ> Click Šeit Mana sistēma: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html Run, ka tā sauc Everest. To jums pateiks, kas skaņas karti, ir zem audio cilnēm. Atgriezties un pastāstīt mums, ko info tas dod jums. Post iepriekš CPUZ ir tikai ļoti labs, lai konstatētu, kādi CPU, RAM vai MOBO esat. |