![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| hi, na początku ive pojęcia kiedy cums 2 komputerach! Ive został posiadające probs wi frm początku mojego komputera, więc musiał dłubać się z nim pracuje 2 get it so I think ive accidently usunięte moje urządzenie dźwięku! Czyż to nie mówi ive got a dźwięk urządzenia zainstalowane! I havent got a "karta dźwiękowa", nie wasnt który wszedł wi komputera i didnt również pojawić się jeden z tych rzeczy dźwięku płyty z mojego komputera. Więc jeśli ktoś ma jakiś pomysł jak mogę uzyskać dźwięk powrót pomóż !!!!!!! Dzięki xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Podczas zakupu komputera Dlaczego Każdy kierowca z płyt?
| |||
| |||
| go wraz z Microsoft 8 dysku, a także ive dostał jeden z tych instalacji dyski do instalacji bezprzewodowego modemu. xxxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Co to jest marka i model komputera Beatrice?
| |||
| |||
| oraz jej mówi KM na moim monitorze, i mówi e systemu i Intel Pentium 4 na rzecz innych, im sorry o języku i uczciwie havent jeden trop, gdy sprowadza się do komputerów, thankyou |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi beatriceflaps:)
Jeśli pobieranie CPUZ na pulpit "nie zainstalować go" swojego wolnego wykrywania program poinformuje nas, że wszystko, co trzeba powiedzieć o TCF komputera, a następnie możemy Ci pomóc, więc jeśli CPUZ na pulpicie tylko podwójne Kliknij na nią i to pokaże o komputerze:), i jest bezpieczne use.and jest to najnowsza wersja. CPUZ> Kliknij Tu My System: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html Uruchom, że jego nazwie Everest. To powie Ci co masz kartę dźwiękową na kartach dźwiękowych. Wracaj i powiedz nam, co to daje info. Post powyżej CPUZ tylko naprawdę dobre dla poznanie procesora, pamięci RAM lub Mobo masz. |