![]() |
|
|||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Buna, pentru un start ive nici o idee atunci când cums 2 calculatoare!
Ive care au fost probs WI meu calculator frm începutul, aşa că a trebuit să încurcătură despre ea cu 2 ia-l de lucru, aşa că am şters accidental cred ive sunet aparatul meu! ciz spune ive nu are un dispozitiv de sunet instalat! i havent luat o "placă de sunet", acolo wasn't un computer care a venit wi, de asemenea, i didnt primiţi unul dintre aceste lucruri cu sunet discul meu calculator. Deci, dacă nimeni nu are nici o idee cum pot ajunge înapoi sunet, vă rugăm să ajuta !!!!!!! Multumesc xx |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Când aţi cumpărat PC-ul a făcut-o veni cu orice DRIVER discuri?
|
|||
|
|||
|
a venit cu un disc Microsoft 8, şi ive de asemenea, are unul din aceste discuri de instalare pentru a instala modem wireless. xxxx
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ce face şi model este PC-ul Beatrice?
|
|||
|
|||
|
bine sa-mi spune HP pe monitor, si se spune e sistem şi Intel Pentium 4, pe de altă lucru, im pare rau despre limba i sincer havent un indiciu atunci când este vorba în jos pentru a calculatoarelor, mulţumesc
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Max beatriceflaps:)
Dacă descărcaţi CPUZ în Spaţiul dumneavoastră de lucru "pe care nu-l instalaţi" sa-un mod gratuit de detectare program care vă va spune tot ce trebuie să-i spun TCF despre computer şi atunci noi vă putem ajuta, aşa încât, atunci când aveţi CPUZ pe desktop doar duble faceţi clic pe ea şi vă va arăta toate despre computer:), şi este în siguranţă la use.and acest lucru este ultima versiune. CPUZ> Faceţi clic pe Aici Sistemul meu: #
|
|
|
|||
|
|||
|
http://www.majorgeeks.com/download4181.html
Fugi ca sa numit Everest. Acesta iti va spune ce placă de sunet pe care le-aţi sub audio file. Întoarce-te şi spune-ne ce vă oferă informaţii pe care o. De post de mai sus pentru CPUZ este foarte bun numai pentru a afla ce procesor, memoria RAM sau Mobo aveţi. |