![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| ahoj, pre začiatok IVE žiadny nápad, keď cums 2 počítača! Ive bol s wi probs počítač frm začiatku, takže som musel povalovat sa s ňou dostať 2 pracovné tak i think IVE náhodnom vypúšťa moje zvukové zariadenie! Číž to hovorí IVE žiadny dostal zvuk zariadením! i havent dostal 'zvukové karty', tam wasn'ta ten, ktorý prišiel wi počítač, i didnt dostať tiež jedna z tých vecí, zvukový disk s mojím počítačom. Takže ak niekto nemá ponětí, ako sa môže dostať aj zvuk späť prosím pomôžte !!!!!!! Vďaka xx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Keď kúpil PC sa to prísť s akoukoľvek DRIVER disky?
| |||
| |||
| Stalo sa microsoft 8 disk, a tiež IVE dostal jeden z týchto inštalačných diskov nainštalovať bezdrôtový modem. xxxx |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Aká značka a model vášho PC Beatrice?
| |||
| |||
| aj jeho hovorí hp na mojom monitore, a hovorí, e systém a procesor Intel Pentium 4 na iné veci, im ľúto jazyka i havent úprimne povie, keď to príde k počítaču, vďaka |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ahoj beatriceflaps:)
Ak si stiahnete CPUz na ploche "nemusíte inštalovať" svojho voľného zistenie, že program bude vám všetko, čo potrebujete oznámiť TCF o svoj počítač a potom vám môžeme pomôcť, takže ak máte CPUz na ploche len dvojaký kliknite na ňu a zobrazí všetky o počítači:) a je to bezpečné use.and toto je najnovšia verzia. CPUz> Zobraz Tady Môj systém: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html Beh, že jeho názvom Everest. To vám povedia, čo zvukovú kartu máte v rámci zvukovej karty. Vráťte sa a povedzte nám, aké informácie sa vám. Post vyššie pre CPUz je naozaj dobrá len pre zistenie, aké CPU, RAM alebo Mobo máte. |