![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| бок, за почетак имам ниједан идеја када је цумс 2 рачунара! Иве био власништво пробс Уи рачунара фрм почетку, па сам морао траћити са 2, преузмите га раде па мислим Иве аццидентлы избрисан мој звучни уређај! циз он каже нема иве је добио звучни уређај инсталиран! и лука је добио 'звучне картице ", ту није онај који је дошао Уи рачунар, ЈА исто тако да прими није једна од оних ствари звука диск са мојим рачунар. Дакле, ако било ко је било који идеја како ја могу добити звук леђа угодити помоћ !!!!!!! Хвала кскс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Када сте купили рачунар то доћи са било Дривер дискова?
| |||
| |||
| она је дошла са Мицрософт 8 диск, а исто тако је добио иве један од оних инсталација дискова инсталирате радио модем. КСКСКСКС |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Шта радити и модел рачунара Беатрице?
| |||
| |||
| добро, каже његова кс на мом монитору и она каже е систем и Интел Пентиум 4 на другу ствар, жао им о језику и искрено лука један траг нашто то догодити се пруд за рачунарима, хвала |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Бок беатрицефлапс:)
Ако сте преузели на свој Десктоп ЦПУЗ "не инсталирајте га" својој слободној детецтион програм који ће вам рећи све што треба рећи ТЦФ о вашем рачунару, а затим можемо вам помоћи, тако да ако имате ЦПУЗ на свој Десктоп само двоструким кликните на њега и он ће вам показати све о вашем рачунару:), а она је сигурна да је ово усе.анд најновију верзију. ЦПУЗ> Кликните Овде Мы Сыстем: #
|
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.мајоргеекс.цом/доунлоад4181.хтмл Рун која се зове својим Еверест. Он ће ти рећи шта звучну картицу имате под аудио картицама. Вратити се и реците нам шта инфо он даје. Пост изнад ЦПУЗ само је стварно добар за проналажење што ЦПУ, РАМ или Мобо имате. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Им Феад Горе са Онбоард Соунд. Требам Гоод Гаминг Соунд Цард. | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 8 | 18. маја 2009 12:27 |
| Песнице Време Коришћење Онбоард Соунд-Како мој Сурроунд Звук на посао! | цхеесепуфф | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 14 | 9 мај 2009 20:59 |
| Соны Соунд Брава Тв навика долази из мојих Сурроунд Соунд Сыстем | анднлоу | Офф Топиц Дисцуссион | 4 | 29 март 2009 02:03 |
| Лоша квалитета звука из нове сурроунд звучни систем | Тплаыер2007 | Звук, Спеакерс & МП3 плејери | 4 | 13 јануар 2009 15:43 |
| МП3 звук у реду, али други звук отишао криву! | ФамицомФреак | Мултимедија и кодеци | 7 | 25 јануар 2008 10:33 |
| Тхреад Тоолс | |
| |