![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт, для початку Ive НЕ знаю, коли вона кінчає 2 комп'ютерах! Ive Been маючи Probs Wi моєму комп'ютері FRM початку, так що мені довелося возитися з нею 2 Get It робочої Тому я думаю, Ive видалили мій звукові пристрої! Чиж говориться Ive не одержали звукового пристрою встановлено! Я отримав гавань 'звукова карта', там Wasn't яка прийшла Wi комп'ютер, я також Didn't отримувати одна з тих речей звукового диска з мого комп'ютера. Так що якщо когось є будь-яку ідею як я можу отримати звук назад будь ласка, допоможіть !!!!!!! Завдяки XX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви купили свій комп'ютер могло статися з будь-яким дисках DRIVER?
| |||
| |||
| він прийшов з Microsoft 8 дисків, а також Ive отримало одне з тих установці диска для встановлення бездротового модему. XXXX |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якої марки і моделі комп'ютера Беатриса?
| |||
| |||
| також його говорить л.с. на моєму моніторі, і це говорить системі E і Intel Pentium 4 на інші речі, Im Sorry про мовою, я чесно гавань ключ, коли воно зводиться до комп'ютерів, спасибо |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beatriceflaps Привіт:)
Якщо ви завантажуєте CPUZ на робочому столі ", ви не встановите її" своєї програми безкоштовні виявлення, яке покаже вам усе, що потрібно сказати ФМС про вашому комп'ютері, а потім ми можемо допомогти вам, тому, коли у вас є CPUZ на вашому робочому столі двічі клацніть по ньому і він покаже вам все про комп'ютер:), і можна з упевненістю use.and це остання версія. CPUZ> Натисніть Тут Моя система: #
|
|
| |||
| |||
| http://www.majorgeeks.com/download4181.html Запуск, що його називають Еверест. Вона буде розповідати вам, що звукова карта у вас є аудіо-під таблеток. Вернись і скажи нам, що інформація це дає вам. Поштові вище CPUZ буде дуже добрим для з'ясування того, який процесор, пам'ять або Mobo у вас є. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Im ФЕАД з вбудованої звукової. Потрібен хороший Gaming звукової карти. | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 8 | 18 травня 2009 12:27 |
| Fist часу з використанням вбудованої звукової-How Do I Get My Surround Sound на роботу!? | cheesepuff | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 14 | 9 травня 2009 20:59 |
| Sony Брава звук телевізора Wont вийти з Мій Surround Sound System | andnlou | Off Topic Discussion | 4 | 29 березня 2009 02:03 |
| Погана якість звуку з нової акустичної системи об'ємного звучання | Tplayer2007 | Звук, Виступаючі & MP3-плеєри | 4 | 13 січня 2009 15:43 |
| MP3 звук Alright, але й інші звукові пішло не так! | FamicomFreak | Мультимедіа & кодеки | 7 | 25 січня 2008 10:33 |
| Різьба Інструменти | |
| |