![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Някои от моите файлове, предполагам все още има DRM прикрепен към тях, и Winamp не ще ме играе тях, въпреки че изтегля лиценз (или по-малко опит. Ритници Той ме.) Някой да знае на добър този, който работи добре и е за предпочитане свободни? |
|
| |||
| |||
| Аз не съм сигурен на legalities на тези инструменти, така че ще чакаме Дейв да реагира първи. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Защо ви трябва, моля, обяснете ситуацията.
| |||
| |||
| Имам куп музика Имах чудесен първоначално в Windows Media Player, както и някои музика от приятели, които сте изгори ме компактдискове с iTunes, а сега нито един от тези типове файлове ще играе с WMP или Winamp. Причината е, аз съм много сигурен, е DRM, свързани с тях, и тъй като не мога да получа лиценз за нея (WMP няма да изтегли една за мен, за каквато и да е причина) Предполагам, че просто ще ги ивица отдалечаване. |
|
| |||
| |||
| iTunes е прочут за продажба на музика, които ти не може да се използва с всеки друг играч. Лично аз не са проблем с тази тема и ще отговори когато Дейв дава всичко ясно (или не) |
|
| |||
| |||
| Пожар далеч. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Цитат:
|
|
| |||
| |||
| Благодаря за помощта, но проблемът с това, е че не разполагат с iTunes на моя компютър (така той минава през търсенето непрекъснато и не намери нищо), така ли изглежда да е в състояние да използват тази. Освен ако не сте инструкции за мен? |
|
| |||
| |||
| Никога не го употребявали и само другите неща, които знам не са позволени във форума, защото те се справят с пукнатини и така нататък. Няма да е безопасно във всеки случай това не бих го съветват. Били ли сте опитвали да инсталирате нещо подобно VLC Media Player да видим дали той ще играе на песни? |
|
| |||
| |||
| Основното нещо, за използването на Winamp въпреки че беше, че мога да го контролират чрез моята G15, тя работи и на моя стария. Ако не мога просто да се, че шибан лиценз да играе тях, но WMP doesn't искаш да го получа. |