по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Имам нужда от DRM стриптизьорка

Reply

Нишка Инструменти
Old 24 август 2008, 19:48
Член Група

Някои от моите файлове, предполагам все още има DRM прикрепен към тях, и Winamp не ще ме играе тях, въпреки че изтегля лиценз (или по-малко опит. Ритници Той ме.)

Някой да знае на добър този, който работи добре и е за предпочитане свободни?
Old 24 август 2008, 21:42
Модератор Група

Аз не съм сигурен на legalities на тези инструменти, така че ще чакаме Дейв да реагира първи.

Old 25 август 2008, 03:20
Администратор Група

Защо ви трябва, моля, обяснете ситуацията.

Моята система: Hybr! Г

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Дънната платка:
HP nForce 560
RAM памет:
2GB DDR2 PC2-5300
Графична карта (и):
NVidia 7150M борда Интегриран
Звукова карта:
5,1 борда Интегриран
Hard Drive (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптично устройство (а):
18x CD / DVDRW DL-АТА
Дело / PSU:
Фондова HP
Охлаждане:
Фондова HP
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 10 MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Широкоекранен
Операционна система (и):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 25 август 2008, 11:53
Член Група

Имам куп музика Имах чудесен първоначално в Windows Media Player, както и някои музика от приятели, които сте изгори ме компактдискове с iTunes, а сега нито един от тези типове файлове ще играе с WMP или Winamp. Причината е, аз съм много сигурен, е DRM, свързани с тях, и тъй като не мога да получа лиценз за нея (WMP няма да изтегли една за мен, за каквато и да е причина) Предполагам, че просто ще ги ивица отдалечаване.
Old 25 август 2008, 11:55
Модератор Група

iTunes е прочут за продажба на музика, които ти не може да се използва с всеки друг играч. Лично аз не са проблем с тази тема и ще отговори когато Дейв дава всичко ясно (или не)

Old 25 август 2008, 11:57
Администратор Група

Пожар далеч.
Old 25 август 2008, 11:59
Модератор Група

myFairTunes
Цитат:
myFairTunes е iTunes / DRM Removal Tool и конвертор. Последни подкрепени Версия iТонове: 7.5.0

Изисква Microsoft. NET Framework 2.0.

Old 25 август 2008, 12:17
Член Група

Благодаря за помощта, но проблемът с това, е че не разполагат с iTunes на моя компютър (така той минава през търсенето непрекъснато и не намери нищо), така ли изглежда да е в състояние да използват тази.

Освен ако не сте инструкции за мен?
Old 25 август 2008, 12:24
Модератор Група

Никога не го употребявали и само другите неща, които знам не са позволени във форума, защото те се справят с пукнатини и така нататък. Няма да е безопасно във всеки случай това не бих го съветват.

Били ли сте опитвали да инсталирате нещо подобно VLC Media Player
да видим дали той ще играе на песни?

Old 25 август 2008, 14:11
Член Група

Основното нещо, за използването на Winamp въпреки че беше, че мога да го контролират чрез моята G15, тя работи и на моя стария.

Ако не мога просто да се, че шибан лиценз да играе тях, но WMP doesn't искаш да го получа.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc