![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Některé z mých obrázků Asi ještě DRM s nimi, a Winamp nebudou nech mě hrát, i když jsem stáhnout licenci (nebo alespoň vyzkoušet. Kopy To mě.) Ví někdo, ze je dobrý, že funguje dobře a je možno zdarma? |
|
| |||
| |||
| Nejsem si jistý na zákonná ustanovení těchto nástrojů, tak budu čekat na Dave reagovat jako první. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Proč ho potřebujete, prosím, vysvětlit svou situaci.
| |||
| |||
| Mám spoustu hudby jsem měl původně roztrhaný do programu Windows Media Player, stejně jako nějakou hudbu od přátel, kteří si spálil mi CD s iTunes a nyní ani jeden z těchto typů souborů bude hrát s WMP či Winamp. Důvodem je, jsem si jistá, že je DRM s nimi, a protože nemohu dostat licenci na to (WMP nebude stahovat jeden pro mě, ať už z jakéhokoli důvodu) Myslím, že jsem si jen pás je pryč. |
|
| |||
| |||
| iTunes je známý pro Vás prodej hudby, které nelze použít s jakýmkoli jiným hráčem. Osobně nemám problém s tímto závitem a odpovím, když Dave dává všem jasné (nebo ne) |
|
| |||
| |||
| Vystřelit. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Citace:
|
|
| |||
| |||
| Díky za pomoc, ale problém je, že se nemám iTunes na mém počítači (tak to jde přes neustálé hledání a nenajde nic) tak jsem se zdají být schopen používat ten. Pokud nemáte pokyny pro mě? |
|
| |||
| |||
| Nikdy nepoužíval, a jiné, jen já vím asi nejsou povoleny na fórech, protože řešit praskliny a tak dále. By neměla být bezpečný stejně tak bych poradit, to ne. Zkoušeli jste instalovat něco jako VLC Media Player s cílem zjistit, zda se bude hrát písničky? |
|
| |||
| |||
| Hlavní věc, o použití Winamp když bylo, že jsem mohl ovládat prostřednictvím mé G15, je dobře na mé staré. Pokud mohu dostat ten zpropadený jen licenci bych mohl hrát, ale WMP doesnt mám mít. |