![]() |
|
| |||
| |||
| Ορισμένα από τα αρχεία μου Μάλλον πρέπει DRM που συνδέονται με αυτά, και το Winamp δεν θα επιτρέψτε μου να παίξουν ακόμα και αν κάνετε λήψη μιας άδειας χρήσης (ή τουλάχιστον να προσπαθήσουμε. Θα λακτίσματα έξω.) Ξέρει κανείς από μια καλή που να λειτουργεί καλά και είναι κατά προτίμηση δωρεάν; |
|
| |||
| |||
| Δεν είμαι σίγουρος για το legalities αυτών των εργαλείων γι 'αυτό θα περιμένουμε Dave να απαντήσω πρώτα. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Γιατί χρειάζεται αυτή, να εξηγήσετε την κατάστασή σας.
| |||
| |||
| Έχω μια ομάδα μουσικών που είχα αρχικά άρπαξαν σε Windows Media Player, καθώς και ορισμένοι από τους φίλους της μουσικής που έχουμε καμένων μου με CD του iTunes, και τώρα δεν συντρέχει καμία από αυτές τις μορφές αρχείων θα παίξει με τον WMP ή το Winamp. Ο λόγος είναι, είμαι σίγουρος, είναι το DRM που συνδέονται με αυτά, και δεδομένου ότι δεν μπορούν να λάβουν άδεια για την (WMP δεν θα κατεβάσετε ένα για μένα, για οποιοδήποτε λόγο) Μάλλον θα τους μόνο λωρίδα εκτός χρήσης. |
|
| |||
| |||
| iTunes είναι διαβόητη για τις πωλήσεις σας μουσική που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε άλλο παίκτη. Προσωπικά δεν έχω πρόβλημα με αυτό το νήμα και θα απαντήσει όταν Dave δίνει όλα η σαφής (ή μη) |
|
| |||
| |||
| Πυρκαγιά μακριά. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Ευχαριστώ για τη βοήθεια, αλλά το πρόβλημα με το οποίο δεν έχω iTunes στον υπολογιστή μου (έτσι ώστε να περνά μέσα από την αναζήτηση συνεχώς και δεν βρει τίποτα), ώστε να φαίνεται ότι είναι σε θέση να χρησιμοποιήσει αυτό. Αν δεν έχετε οδηγίες για μένα; |
|
| |||
| |||
| Ποτέ μην χρησιμοποιείται αυτή και το μόνο που γνωρίζω άλλων περίπου δεν επιτρέπονται για το φόρουμ, επειδή ασχολείται με ρωγμές και ούτω καθεξής. Δεν θα είναι ασφαλείς ούτως ή άλλως οπότε δεν θα συμβουλεύουν. Έχετε δοκιμάσει κάτι σαν την εγκατάσταση VLC Media Player να δούμε αν θα παίξει τα τραγούδια; |
|
| |||
| |||
| Το κύριο θέμα σχετικά με τη χρήση του Winamp και αν ήταν ότι θα μπορούσα να την ελέγχουν μέσω G15 μου, αυτό λειτούργησε καλά για την παλιά μου. Αν μπορώ μόνο να το freaking άδεια μου, αλλά θα μπορούσε να παίξει τους WMP doesn't ήθελες να έχεις. |