![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Neki od moj kartoteka Valjda još DRM pridruľene njih i Winamp neće me pustiti da igraju njih, iako sam preuzeti licencu (ili barem probati. Kicks On me.) Bilo tko znati od dobra koje dobro radi i po mogućnosti besplatno? |
|
| |||
| |||
| Im 'ne siguran o legalities tih alata pa ću pričekati Dave odgovoriti na prvo mjesto. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Zašto vam je potrebna njega, molimo objasnite svoju situaciju.
| |||
| |||
| Imam hrpa glazbe sam prvobitno ripped u programu Windows Media Player, kao i neke glazbe od prijatelja koji su me palile CD sa iTunes, a sada ni ove vrste datoteke će igrati sa wmp ili Winamp. Razlog se, Ja sam ljepušan siguran, je DRM pridruľene njih, i otada ne mogu dobiti dozvolu za to (wmp neće preuzeti jedan za mene, iz bilo kojeg razloga) mislim da ću ih samo strip izvan. |
|
| |||
| |||
| iTunes je ozloglašen za prodaju glazbe koja vam se ne može koristiti s bilo kojeg drugog igrača. Osobno nemam problema s tim i da će odgovoriti niti kada Dave daje sve jasno (ili nije) |
|
| |||
| |||
| Fire away. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Quote:
|
|
| |||
| |||
| Hvala za pomoć, ali to je problem sa Nemam iTunes na mom računalu (pa ide kroz neprestano traži i ne naći ništa), pa mi izgleda da se ne mogu koristiti taj jedan. Osim ako imate upute za mene? |
|
| |||
| |||
| Nikad ga koristiti i druge stvari samo ja znam o nisu dozvoljeni na forumima jer oni se bave pukotina i slično. Ne bi sigurno tako ionako ne bih savjetovati ga. Jeste li pokušao instalirate nešto slično VLC Media Player da vidim ako će igrati pjesme? |
|
| |||
| |||
| Glavna stvar o korištenju Winamp premda je bio da sam mogao kontrolirati preko mog G15, on je radio i na moj stari. Ako ja mogu samo da bih mogao friknuto licencom igrati wmp ali ih se žele mi ga imati. |