![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Néhány kép az én azt hiszem, még a DRM mellett, és a Winamp nem enged játszani őket, noha én letöltése licenc (vagy legalábbis megpróbálni. Meg vagányságból engem.) Tudja valaki, az jó volt, hogy jól működik, és lehetőleg ingyenes? |
|
| |||
| |||
| Nem vagyok biztos a legalities ezen eszközök így fogom várni Dave választ először. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Miért van rá szüksége, kérjük, magyarázza el a helyzetet.
| |||
| |||
| Van egy csomó zene volt eredetileg beolvasott a Windows Media Player, valamint néhány zene barátok, akik már égett meg CD's iTunes, és most sem az ilyen típusú fájlokat lejátszani a WMP, vagy Winamp. Ennek az az oka, hogy én vagyok nagyon biztos, hogy a DRM csatolták őket, és mert nem kap engedélyt, hogy (WMP nem fogja letölteni egy nekem bármilyen okból) Azt hiszem, csak a szalag őket ki. |
|
| |||
| |||
| iTunes is hírhedt, hogy az eladási meg zene, hogy nem használható bármely más játékos. Személy szerint én nem is probléma, és ez a téma lesz a válasz, amikor Dave ad az összes egyértelmű (vagy nem) |
|
| |||
| |||
| Fire-re. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Köszönöm a segítséget, hanem az a gond, hogy nincs az iTunes a számítógépet (így van ez a keresés folyamatos és nem talál semmit) ezért úgy tűnik, hogy nem tudja használni azt. Ha nincs utasítás nekem? |
|
| |||
| |||
| Soha nem használták, és az egyetlen dolog, amit tudni tilos a fórumokon, mert foglalkozik repedéseket és így tovább. Nem biztos egyébként, tehát én nem tanácsolom. Van valami hasonlót próbált beiktatás VLC Media Player hogy ha ez lejátszani a zeneszámokat? |
|
| |||
| |||
| A legfontosabb dolog használata Winamp bár volt, hogy tudtam, hogy az ellenőrzés az én G15, hogy jól működött a régi egy. Ha csak azt a rohadt licenc tudok játszani velük, de WMP doesnt akarja, hogy van. |