![]() |
|
| |||
| |||
| חלק את הקבצים שלי, אני מניח עדיין DRM המצורף אליהם, ו Winamp לא יאפשר לי לשחק להם, למרות שאני מוריד הרישיון (או לפחות לנסות. בעיטות לי את זה.) מישהו מכיר אחד טוב, כי הוא פועל היטב עדיף בחינם? |
|
| |||
| |||
| אני לא בטוח של legalities של כלים אלה, כך אני מוכן לחכות דייב הראשון להגיב. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| למה אתה צריך את זה, בבקשה להסביר את המצב.
| |||
| |||
| אני כבר יש לי חבורה של המוסיקה היה לי במקור ripped לתוך Windows Media Player, כמו גם קצת מוסיקה חברים אשר כבר שרפו לי דיסקים עם iTunes, ועכשיו אף אחד משני אלה סוגי הקבצים לנגן עם WMP או Winamp. הסיבה להיות, אני די בטוח, הוא ה-DRM המצורף אליהם, ומאז אני לא יכול לקבל רשיון על זה (WMP לא להוריד אחד בשבילי, מכל סיבה שהיא) אני מניח שאני יהיה רק ברצועת אותם כבוי. |
|
| |||
| |||
| iTunes הוא מוכתם עבור המוסיקה שאתה מוכר כי לא ניתן להשתמש עם כל שחקן אחר. אישית אין לי בעיה עם זה פתיל ויהיה כאשר התשובה דייב נותן את הכל נקי (או לא) |
|
| |||
| |||
| לירות בלי הרף. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| תודה על העזרה, אבל הבעיה עם זה אין לי iTunes במחשב שלי (ולכן הוא עובר דרך חיפוש מתמיד ואינו מצאתי), כך נראה, אני יכול להשתמש את זה. אלא אם כן יש לך הוראות עבורי? |
|
| |||
| |||
| אף פעם לא השתמשתי בה ואת רק דברים שאני יודע על אסור על פורומים כי הם מתמודדים עם הסדקים וכן הלאה. לא היה כל כך בטוח, בכל מקרה לא הייתי מייעץ אותו. האם ניסית להתקין משהו כמו VLC Media Player כדי לראות אם הוא יהיה לנגן שירים? |
|
| |||
| |||
| עיקר הדבר על השימוש Winamp היה למרות שאני יכול לשלוט בו באמצעות G15 שלי, זה עבד גם על אחד הישן שלי. אם אני יכול לקבל את זה freaking הרישיון אני יכול לנגן אותם אך WMP doesn't רוצה לקבל את זה. |