mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Turiu DRM striptizo

Reply

Temos įrankiai
Old Rugpjūtis 24, 2008, 19:48
Narys

Default Turiu DRM striptizo

Kai kurie mano failus Manau dar DRM, kartu su jais, ir Winamp neleidžia man žaisti, nors aš parsisiųsti licenciją (ar bent pabandyti. Jis kicks me out.)

Žinote ir geras, kad gerai dirba ir yra geriausia nemokama?
Old Rugpjūtis 24, 2008, 21:42
Moderatorius Grupė

Nesu tikras, kad šių priemonių teisėtumo tiek, Aš laukiu Dave reaguoti pirmiausia.

Old Rugpjūtis 25, 2008, 03:20
Administrator Grupė

Kodėl Jums reikia, prašome paaiškinti savo situaciją.

Mano sistema: Hybr! D

Procesorius (-iai):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Pagrindinė plokštė:
HP nForce 560
RAM atmintis:
2GB DDR2 PC2-5300
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 7150M borto Integruota
Garso plokštė:
5,1 borto Integruota
Kietasis diskas (-ai):
250GB 5400rpm, SATA300
Optical Drive (s):
18x CD / DVDRW DL ATA
Case / PSU:
Akcijų HP
Aušinimas:
Akcijų HP
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 10MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Operacinė sistema (-os):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old Rugpjūtis 25, 2008, 11:53
Narys

I've got muzikos aš iš pradžių neveikiančių į "Windows Media Player", taip pat kai kurios muzikos krūva draugų, kurie jau sudegino man CD su iTunes, o dabar nė vienas iš šių failų tipai bus žaisti su WMP ar Winamp. Priežasčių yra, Esu tikras, yra DRM, kartu su jais, ir kadangi aš negaliu gauti licenciją, ji (WMP negali parsisiųsti vieną man, dėl kokios priežasties), I guess I'll just juostelės jiems išjungta.
Old Rugpjūtis 25, 2008, 11:55
Moderatorius Grupė

iTunes yra pagarsėjusi pardavimo jums muziką, kad negali būti naudojamas su bet kuriuo kitu grotuvu. Asmeniškai aš neturiu su šio pokalbio problemą ir atsakyti į kai Dave suteikia visiems aiški (arba ne)

Old Rugpjūtis 25, 2008, 11:57
Administrator Grupė

Pilti.
Old Rugpjūtis 25, 2008, 11:59
Moderatorius Grupė

myFairTunes
Citata:
myFairTunes yra iTunes / DRM, pašalinimo įrankis ir konverteris. Paskutinės pritarė iTunes versija: 7.5.0

Reikalauja Microsoft. NET Framework 2.0.

Old Rugpjūtis 25, 2008, 12:17
Narys

Ačiū už pagalbą, bet ir tai nemanau, kad iTunes ant mano kompiuterio problema (taip, po to eina ieškoti nuolat ir neranda nieko), kad man atrodo, kad negali naudoti, kad vienas.

Nebent turite instrukcijas man?
Old Rugpjūtis 25, 2008, 12:24
Moderatorius Grupė

Niekada nesinaudojo, ir tik kita ko, aš žinau apie aren't allowed on forumuose, nes jie yra susiję su įtrūkimai ir kt. Nebūtų saugus šiaip taip nebūčiau patarti.

Ar bandėte įdiegti kažką panašaus VLC
pamatyti, jei ji atliks dainas?

Old Rugpjūtis 25, 2008, 14:11
Narys

Svarbiausia apie naudojant Winamp nors buvo, kad galėčiau kontroliuoti ji per mano G15, ji gerai dirbo mano senąjį.

Jei galiu tik gauti, kad freaking License galėjau žaisti, bet WMP doesnt want me jį.
Reply

Register

Bookmarks
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.