![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Kai kurie mano failus Manau dar DRM, kartu su jais, ir Winamp neleidžia man žaisti, nors aš parsisiųsti licenciją (ar bent pabandyti. Jis kicks me out.) Žinote ir geras, kad gerai dirba ir yra geriausia nemokama? |
|
| |||
| |||
| Nesu tikras, kad šių priemonių teisėtumo tiek, Aš laukiu Dave reaguoti pirmiausia. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kodėl Jums reikia, prašome paaiškinti savo situaciją.
| |||
| |||
| I've got muzikos aš iš pradžių neveikiančių į "Windows Media Player", taip pat kai kurios muzikos krūva draugų, kurie jau sudegino man CD su iTunes, o dabar nė vienas iš šių failų tipai bus žaisti su WMP ar Winamp. Priežasčių yra, Esu tikras, yra DRM, kartu su jais, ir kadangi aš negaliu gauti licenciją, ji (WMP negali parsisiųsti vieną man, dėl kokios priežasties), I guess I'll just juostelės jiems išjungta. |
|
| |||
| |||
| iTunes yra pagarsėjusi pardavimo jums muziką, kad negali būti naudojamas su bet kuriuo kitu grotuvu. Asmeniškai aš neturiu su šio pokalbio problemą ir atsakyti į kai Dave suteikia visiems aiški (arba ne) |
|
| |||
| |||
| Pilti. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Citata:
|
|
| |||
| |||
| Ačiū už pagalbą, bet ir tai nemanau, kad iTunes ant mano kompiuterio problema (taip, po to eina ieškoti nuolat ir neranda nieko), kad man atrodo, kad negali naudoti, kad vienas. Nebent turite instrukcijas man? |
|
| |||
| |||
| Svarbiausia apie naudojant Winamp nors buvo, kad galėčiau kontroliuoti ji per mano G15, ji gerai dirbo mano senąjį. Jei galiu tik gauti, kad freaking License galėjau žaisti, bet WMP doesnt want me jį. |