![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Niektóre z moich plików Chyba jeszcze DRM dołączony do nich, i Winamp nie pozwól mi grać je mimo pobrać licencji (lub przynajmniej spróbować. It kicks me out.) Ktoś wie o dobry, że działa dobrze i najlepiej za darmo? |
|
| |||
| |||
| Nie wiem, z tych narzędzi legalities tak będę czekać na odpowiedzi Dave pierwsze. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dlaczego potrzebujesz, to proszę wyjaśnić sytuacji.
| |||
| |||
| I've got a bunch muzyki miałem pierwotnie zgrywanie w programie Windows Media Player, a także muzyki z przyjaciółmi, którzy już spalił mnie CD z iTunes, a obecnie żadne z tych typów plików odegra z WMP lub Winamp. Powodem jest, jestem całkiem pewny, DRM jest dołączony do nich, a ponieważ nie mogę dostać licencji na to (WMP nie będzie pobrać jeden dla mnie, bez względu na przyczynę) Chyba po prostu im taśmy wyłączony. |
|
| |||
| |||
| iTunes słynie sprzedaży jest muzyka, która nie może być używany z dowolnym innym odtwarzaczem. Osobiście nie mam problem z tego wątku i odpowiedzi, kiedy Dave daje jasno wszystkie (lub nie) |
|
| |||
| |||
| Zaczynajcie. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Cytat:
|
|
| |||
| |||
| Dzięki za pomoc, ale problem jest z tym nie mam iTunes na moim komputerze (tak, to przechodzi wyszukiwania i ciągle nie może znaleźć coś), więc wydaje się nie być w stanie korzystać z tego. Jeśli nie ma instrukcji dla mnie? |
|
| |||
| |||
| Nigdy nie używane, a jedynie innymi wiem o nie są dozwolone na forum, gdyż zajmują się pęknięcia i tak dalej. Czy nie jest tak bezpieczna i tak nie będę doradztwa. Czy próbowali instalacji coś podobnego VLC Media Player aby sprawdzić, czy będzie grać piosenki? |
|
| |||
| |||
| Główną rzeczą, na temat używania Winampa chociaż było to, że będę mógł ją kontrolować poprzez moje G15, to działa dobrze na mój stary. Jeśli mogę tylko dostać licencję freaking że mogę grać, ale WMP doesnt chce mi się to. |