![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Unele dintre fişierele mele Cred că încă mai au DRM ataşate la acestea, Winamp şi nu va lasa-ma sa le joace, chiar dacă am descărca o licenţă (sau cel puţin încerc. Se lovituri-mă de aici.) Oricine ştie de unul bun, care funcţionează bine şi este de preferat liber? |
|
| |||
| |||
| Nu sunt sigur de legalities acestor instrumente, aşa că am să aştept pentru Dave pentru a răspunde mai întâi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| De ce aveţi nevoie de el, te rog explica situaţia în care vă aflaţi.
| |||
| |||
| Am o grămadă de muzică am avut iniţial rupte în Windows Media Player, precum şi unele de muzica de la prieteni, care mi-am ars CD-ul cu iTunes, iar acum nici una din aceste tipuri de fişiere va juca cu WMP sau Winamp. Motivul fiind, sunt destul de sigur, este DRM anexează la ei, şi de când nu pot obţine o licenţă pentru ea (WMP nu va descărca o pentru mine, indiferent de motiv) Cred ca vom doar strip-le de pe. |
|
| |||
| |||
| iTunes este faimos pentru vânzare de muzică vă că nu poate fi folosit cu orice alt player. Personal nu am o problemă cu acest fir şi va răspunde când Dave oferă toate clar (sau nu) |
|
| |||
| |||
| Dă-i drumul. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Citat:
|
|
| |||
| |||
| Multumesc pentru ajutor, dar problema cu care este nu am iTunes pe calculatorul meu (pentru a trece printr-o căutare continuă şi nu găsi nimic), aşa că am par a fi în imposibilitatea de a utiliza ca o. Cu excepţia cazului în care aveţi de instalare pentru mine? |
|
| |||
| |||
| Niciodată nu a folosit-o şi alte lucruri decât ştiu despre nu sunt permise pe forum-uri, deoarece acestea ocupa cu fisuri şi aşa mai departe. Nu ar fi atât de sigur, oricum nu as recomanda-o. Aţi încercat instalarea ceva de genul VLC Media Player pentru a vedea dacă se va juca de cântece? |
|
| |||
| |||
| Principalul lucru despre utilizarea Winamp deşi a fost faptul că am putut de control prin intermediul meu G15, a mers bine pe un vechi. Dacă aş putea doar că te sperii de licenţă am putut juca, dar le WMP doesnt vrea sa-l au. |