![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Niektoré z mojich obrázkov Asi ešte DRM s nimi, a Winamp nebudú nech ma hrať, aj keď som stiahnuť licenciu (alebo aspoň vyskúšať. Kopy To mě.) Vie niekto, ze je dobré, že funguje dobre a je možné zadarmo? |
|
| |||
| |||
| Nie som si istý na zákonné ustanovenia týchto nástrojov, tak budem čakať na Dave reagovať ako prvá. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Prečo ho potrebujete, prosím, vysvetliť svoju situáciu.
| |||
| |||
| Mám veľa hudby som mal pôvodne roztrhané do programu Windows Media Player, rovnako ako nejakú hudbu od priateľov, ktorí si spálil mi CD s iTunes a teraz ani jeden z týchto typov súborov bude hrať s WMP alebo Winamp. Dôvodom je, som si istá, že je DRM s nimi, a pretože nemôžem dostať licenciu na to (WMP nebude sťahovať jeden pre mňa, nech už z akéhokoľvek dôvodu) Myslím, že som si len pás je preč. |
|
| |||
| |||
| iTunes je známy pre Vás predaj hudby, ktoré nemožno použiť s akýmkoľvek iným hráčom. Osobne nemám problém s týmto závitom a odpoviem, keď Dave dáva všetkým jasné (alebo nie) |
|
| |||
| |||
| Vystreliť. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Vďaka za pomoc, ale problém je, že sa nemám iTunes na mojom počítači (tak to ide cez neustále hľadanie a nenajde nic) tak som sa zdajú byť schopný používať ten. Ak nemáte usmernenia pre mňa? |
|
| |||
| |||
| Nikdy nepoužíval, a iné, len já vím asi nie sú povolené na fórach, pretože riešiť trhliny a tak ďalej. By nemala byť bezpečný rovnako tak bych poradit, to nie. Skúšali ste inštalovať niečo ako VLC Media Player s cieľom zistiť, či sa bude hrať pesničky? |
|
| |||
| |||
| Hlavná vec, o použitie Winamp keď bolo, že som mohol ovládať prostredníctvom mojej G15, je dobre na mojej starej. Ak môžem dostať ten zpropadený len licenciu by som mohol hrať, ale WMP doesnt mám mať. |