![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Неки од мој картотека Ваљда још ДРМ придрул̌ене њих и Уинамп неће ме пустити да играју њих, иако сам преузети лиценцу (или барем пробати. Кицкс Он ме.) Било ко кноткле над добра које добро ради и по могућности бесплатно? |
|
| |||
| |||
| Им 'не сигуран о легалитиес тих алата па ћу сачекати Даве одговорити на прво место. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зашто вам је потребна нега, молимо објасните своју ситуацију.
| |||
| |||
| Имам један хрпа музике сам првобитно риппед у програму Уиндоус Медиа Плаыер, као и неке музике од пријатеља који су ме палили ЦД са иТунес, а сада ни ове врсте датотеке ће играти са умп или Уинамп. Разлог се, Ја сам згодан сигуран, је ДРМ придрул̌ене њих, и отада не могу добити дозволу за то (умп неће преузети један за мене, из било ког разлога) мислим да ћу их само стрип ван. |
|
| |||
| |||
| иТунес је озлоглашен за продају музике која вам се не може користити са било ког другог играча. Лично немам проблема са тим и да ће одговорити нити када Даве даје све јасно (или није) |
|
| |||
| |||
| Фире ауаы. |
|
| |||
| |||
| мыФаирТунес Куоте:
|
|
| |||
| |||
| Хвала за помоћ, али то је проблем са Немам иТунес на мом рачунару (па иде кроз непрестано тражи и не наћи ништа), па ми изгледа да се не могу да користе тај један. Осим ако имате упутства за мене? |
|
| |||
| |||
| Никад га користити и друге ствари само ја знам о нису дозвољени на форумима јер они се баве пукотина и слично. Не би сигурно тако ионако не бих саветовати га. Јесте ли покушао инсталирате нешто слично ВЛЦ Медиа Плаыер да видим ако ће играти песме? |
|
| |||
| |||
| Главна ствар о коришћењу Уинамп мада је био да сам могао контролисати преко мог Г15, он је радио и на мој стари. Ако ја могу само да бих могао фрикнуто лиценцом играти умп али их се желе ми га имати. |