![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Деякі з моїх файлів я думаю, ще DRM пов'язаних з ними, і Winamp не дасть мені грати їх, хоча я завантажити ліцензії (або, по крайней мере, спробувати. Вона мене ногами.) Хто-небудь знає хорошого одне, що добре працює, і бажано безкоштовно? |
|
| |||
| |||
| Я не впевнений у легальності цих інструментів так що я буду чекати Дейв реагувати в першу чергу. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Навіщо вам це потрібно, будь ласка, поясніть вашу ситуацію.
| |||
| |||
| Я отримав купу музики, я спочатку розірвав в Windows Media Player, а також деяких музичних друзів, які вже спалили мені CD з Itunes, і в даний час ні один з цих типів файлів будуть грати з WMP або Winamp. Причина в тому, я впевнений, є DRM пов'язаних з ними, і так як я не можу отримати ліцензію на його (WMP завантаження не для мене, з якої причини) Думаю, я буду тільки позбавити їх поза. |
|
| |||
| |||
| ITunes сумно відомий продає вам музику, яка не може бути використана з будь-яким іншим гравцем. Особисто я не є проблема з цієї теми і буде відповідати, коли Дейв дає все ясно (або ні) |
|
| |||
| |||
| Смаж. |
|
| |||
| |||
| myFairTunes Цитата:
|
|
| |||
| |||
| Спасибі за допомогу, але проблема з якими я не маю ITunes на моєму комп'ютері (так він йде через пошук постійно і нічого не знаходить), тому я, здається, не в змозі використати це одне. Якщо у вас є інструкції для мене? |
|
| |||
| |||
| Ніколи не використовував його і тільки інші речі, які я знаю, про які не допускаються на форумах, оскільки вони мають справу з тріщинами і так далі. Не буде в безпеці в будь-якому випадку я б не радив він. Ви намагалися щось на зразок установки VLC Media Player щоб побачити, якщо він буде грати пісні? |
|
| |||
| |||
| Головне про використання Winamp, хоча те, що я міг контролювати його через мою G15, він також працював на моїй старій. Якщо я можу тільки отримати ліцензію Freaking, що я міг би грати їх, але WMP не хоче мене є. |