по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Мултимедия & Codecs

Register

Интернет проблемите, свързани с драйвери. Моля помогнете?

Reply

Нишка Инструменти
Old 14 юни 2009 г., 22:44
Новите държави Група

Default Интернет проблемите, свързани с драйвери. Моля помогнете?

Аз съм се познае това ще е правилното място за този пост тук. Аз ****** до голяма с другите си компютри и други технологии. подкрепа форумите са shunning мен цифрата момчета биха могли да ми помогнеш. Ако това е на грешното място, моля преместете темата. благодарности

Добре, това започна преди седмица, когато исках да се въведат някои повече пространство на другия ми компютър. Намерих един от моите стари твърди дискове, разположена около и аз реших да си я Когато rebooted инсталиран на HDD, но аз имам това съобщение:

така че reformatted на HDD, след което системата възстановен. Тогава изглеждаше, че водачите се върна затова не се тревожи повече за него.

След 2 дни след това на твърдия диск съветника съобщението се върна заедно с "Windows е открил нов хардуер" Поп-нагоре. Аз система възстановен до по-ранна дата, и rebooted няколко пъти по-висока от водачите все още не бяха се върна Реших без допълнително пространство се струва това и изтръгнат на твърдия диск, след няколко бързи рестартира драйверите-накрая се върна отново. Реших, че е чисто късмет и беше навсякъде ...

До днес. В ****** се върна! Опитах всичко, посочено по-горе и нищо не е работил Дори завтече безпредметно вируса сканира и извади картата и я мести на друг слот на дънната платка (което ми късмет, не е нищо.) Най-накрая се отказах, след 15-та ми опит.

Аз съм в умовете края имам никакъв представа защо му правиш това и ако тези водачи се върна аз съм никога няма да се върна в интернет и аз ще трябва да бъдат принудени да споделим моя компютър с майка ми и моите братя и сестри веднъж пак трябваше да пиявица им за 1 / 2 на година, докато беше в моя компютър става чрез сериозен ремонт.

Ако можете, моля помогнете? Благодаря.

Имам Windows XP Pro SP2. всякакви други технически подробности ще трябва да бъде поискано, защото аз не знам за ръка.
Old 15 юни 2009 г., 02:28
Номер на групата

Default Интернет проблемите, свързани с драйвери. Моля помогнете?

Как да се свържете към интернет? ... т.е. безжично с рутер или директно чрез маршрутизатор или модем?
Знаете ли марката / модела на дънната платка?
Имате ли жълт удивителен марка показва в диспечера на устройствата?

Моята система: Начало Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Дънната платка:
Asus M2V REV 1.
RAM памет:
4GB (3.25gb видими)
Графична карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Звукова карта:
5,1 Reatek на борда
Hard Drive (и):
250 GB SATA & 400gb SATA
Оптично устройство (а):
Pioneer 110 х 2
Дело / PSU:
Акции / 550 вата Тиха
Охлаждане:
Акции
Мрежа / Интернет:
10/100 Ник / 20MB Вирджински Кабел
Монитор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Операционна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
Dell inspiron 8600 лаптоп шофьори изтри - Не сега интернет coolones В мрежа, модеми & VoIP 1 24 май 2009 г. 02:52
FSB е свързана с разликата? chrisgritz Процесори, дънни платки & RAM 4 5-и парламентарен Dec 2008 12:39
Звук и видео, свързани? Напалм Звук, Тонколони & MP3 Плейъри 4 30 декември 2007 13:50
HI Имам нужда от помощ (PC, свързани LOL) Soverntear Представете Yourself Тук 3 11 Дек 2007 06:13
Интернет проблеми джунглата-bhoy Браузъри Уеб & FTP клиенти 4 25 Авг 2007 05:48
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc