Аз съм се познае това ще е правилното място за този пост тук. Аз ****** до голяма с другите си компютри и други технологии. подкрепа форумите са shunning мен цифрата момчета биха могли да ми помогнеш. Ако това е на грешното място, моля преместете темата. благодарности
Добре, това започна преди седмица, когато исках да се въведат някои повече пространство на другия ми компютър. Намерих един от моите стари твърди дискове, разположена около и аз реших да си я Когато rebooted инсталиран на HDD, но аз имам това съобщение:

така че reformatted на HDD, след което системата възстановен. Тогава изглеждаше, че водачите се върна затова не се тревожи повече за него.
След 2 дни след това на твърдия диск съветника съобщението се върна заедно с "Windows е открил нов хардуер" Поп-нагоре. Аз система възстановен до по-ранна дата, и rebooted няколко пъти по-висока от водачите все още не бяха се върна Реших без допълнително пространство се струва това и изтръгнат на твърдия диск, след няколко бързи рестартира драйверите-накрая се върна отново. Реших, че е чисто късмет и беше навсякъде ...
До днес. В ****** се върна! Опитах всичко, посочено по-горе и нищо не е работил Дори завтече безпредметно вируса сканира и извади картата и я мести на друг слот на дънната платка (което ми късмет, не е нищо.) Най-накрая се отказах, след 15-та ми опит.
Аз съм в умовете края имам никакъв представа защо му правиш това и ако тези водачи се върна аз съм никога няма да се върна в интернет и аз ще трябва да бъдат принудени да споделим моя компютър с майка ми и моите братя и сестри веднъж пак трябваше да пиявица им за 1 / 2 на година, докато беше в моя компютър става чрез сериозен ремонт.
Ако можете, моля помогнете? Благодаря.
Имам Windows XP Pro SP2. всякакви други технически подробности ще трябва да бъде поискано, защото аз не знам за ръка.