menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Internet problémy spojené s ovladači. Prosím pomozte?

Reply

Thread Nástroje
Old 14. června 2009, 22:44
Nový člen skupiny

Default Internet problémy spojené s ovladači. Prosím pomozte?

I'm hádat by to bylo správné místo, aby tento post here. I ****** až velké s mými dalšími počítači a jiných tech. Diskuzní fóra jsou shunning mi obrázek vás mohl pomozte mi. Pokud je to špatné místo, prosím, přesuňte tématu. díky

Dobře tento začala před týdnem, když jsem chtěla dát do nějaké větší prostor na mém druhém počítači. Našla jsem jeden z mých starých pevných disků ležící kolem a rozhodl jsem se držet ji v Když jsem restartoval je instalován HDD ale mám tuto zprávu:

tak jsem se přeformátovaný HDD, pak systém obnovit. Poté se zdálo, že řidiči se vrátil tak jsem se starat o to déle.

Pak 2 dny později, že pevný disk průvodce zprávy se vrátil spolu s "Windows zjistil nový hardware" pop-up. I systém obnovena v dřívějším termínu, a restartoval pár krát ovladače ještě nebyly vracím jsem žádný extra prostor stála za to a roztrhaný z pevného disku po několika rychlých restartuje řidiči konečně vrátil znovu. Myslel jsem, že byl čistě štěstí a byl po celé ...

Až do dneška. ****** Se vrátil! Zkoušel jsem vše, co bylo uvedeno výše, a nic jsem pracoval ještě běžel zbytečné virus skenuje a vzal z karty a přestěhoval se do jiného slotu na základní desce (který podle mého štěstí, neudělala nic.) Konečně jsem dal po mých 15. pokus.

Jsem na konci důvtipu Nemám ponětí, proč se jeho dělat, a pokud ty ovladače vrať jsem nikdy dostat zpět na internet a já si musím být nuceni ke sdílení vlastní počítač s mou matku a mé sourozence jednou opět jsem musel na jejich pijavka pro 1 / 2 roku, zatímco můj počítač procházející závažné opravy.

Pokud můžete, prosím, pomoc? Děkujeme vám.

Mám Windows XP Pro SP2. jiné technické podrobnosti budou muset být požádán, protože nevím, na ruce.
Old 15. června 2009, 02:28
Dárce Skupina

Default Internet problémy spojené s ovladači. Prosím pomozte?

Jak se připojit k internetu? ... tj. bezdrátově na router nebo přímo přes router nebo modem?
Znáte značku / model vašeho desce?
Máte nějaké žlutý vykřičník známky zobrazující ve Správci zařízení?

Můj systém: Domů Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základní deska:
Asus M2V Rev 1.
Paměť RAM:
4 GB (3,25gigabajt viditelné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550w Tichý
Chlazení:
Sklad
Síť / Internet:
10/100 Nic / 20MB Panny Cable
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operační systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Dell Inspiron 8600 laptop řidičů vymazán - Ne internet nyní coolones Sítě, Modemy & VoIP 1 24. květen 2009 02:52
FSB je spojené s lag? chrisgritz Procesory, základní desky & RAM 4 5. prosince 2008 12:39
Zvuk a Video souvisejících? Napalm Zvuk, Reproduktory & MP3 přehrávače 4 30. prosince 2007 13:50
HI Potřebuju pomoct (ks související lol) Soverntear Představte Yourself Zde 3 11. prosince 2007 06:13
Internet problémů džungle-bhoy Webových prohlížečů & FTP Klienti 4 25. srpna 2007 05:48
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.