I'm hádat by to bylo správné místo, aby tento post here. I ****** až velké s mými dalšími počítači a jiných tech. Diskuzní fóra jsou shunning mi obrázek vás mohl pomozte mi. Pokud je to špatné místo, prosím, přesuňte tématu. díky
Dobře tento začala před týdnem, když jsem chtěla dát do nějaké větší prostor na mém druhém počítači. Našla jsem jeden z mých starých pevných disků ležící kolem a rozhodl jsem se držet ji v Když jsem restartoval je instalován HDD ale mám tuto zprávu:

tak jsem se přeformátovaný HDD, pak systém obnovit. Poté se zdálo, že řidiči se vrátil tak jsem se starat o to déle.
Pak 2 dny později, že pevný disk průvodce zprávy se vrátil spolu s "Windows zjistil nový hardware" pop-up. I systém obnovena v dřívějším termínu, a restartoval pár krát ovladače ještě nebyly vracím jsem žádný extra prostor stála za to a roztrhaný z pevného disku po několika rychlých restartuje řidiči konečně vrátil znovu. Myslel jsem, že byl čistě štěstí a byl po celé ...
Až do dneška. ****** Se vrátil! Zkoušel jsem vše, co bylo uvedeno výše, a nic jsem pracoval ještě běžel zbytečné virus skenuje a vzal z karty a přestěhoval se do jiného slotu na základní desce (který podle mého štěstí, neudělala nic.) Konečně jsem dal po mých 15. pokus.
Jsem na konci důvtipu Nemám ponětí, proč se jeho dělat, a pokud ty ovladače vrať jsem nikdy dostat zpět na internet a já si musím být nuceni ke sdílení vlastní počítač s mou matku a mé sourozence jednou opět jsem musel na jejich pijavka pro 1 / 2 roku, zatímco můj počítač procházející závažné opravy.
Pokud můžete, prosím, pomoc? Děkujeme vám.
Mám Windows XP Pro SP2. jiné technické podrobnosti budou muset být požádán, protože nevím, na ruce.