Είμαι μαντέψουν αυτό θα ήταν μια σωστή θέση σε αυτό το post εδώ. I ****** μέχρι μεγάλο μου με άλλο υπολογιστή και άλλων τεχνολογίας. φόρουμ υποστήριξης είναι shunning μου εικόνα σας παιδιά θα μπορούσαν να βοηθήσουν με. Αν αυτό είναι το λάθος μέρος, παρακαλώ μετακινήστε το θέμα. ευχαριστώ
Εντάξει αυτό ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα, όταν θα ήθελα να τεθεί σε ορισμένες περισσότερο χώρο για τις άλλες μου υπολογιστή. Βρήκα ένα παλιό μου σκληρούς δίσκους που βρίσκονται γύρω μου και αποφάσισε να εμμείνει στην rebooted Όταν εγκατασταθεί το HDD αλλά πήρα αυτό το μήνυμα:

γι 'αυτό το επαναδιαμορφώθηκε HDD, τότε το σύστημα αποκαθίσταται. τότε φάνηκε ότι οι οδηγοί επέστρεψαν έτσι δεν ανησυχείτε πια για αυτό.
Στη συνέχεια, 2 ημέρες μετά, ότι η μονάδα σκληρού δίσκου οδηγού μήνυμα επέστρεψαν μαζί με τα "παράθυρα βρέθηκε νέο υλικό" pop-up. Ι συστήματος για να αποκατασταθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, και rebooted μερικές φορές οι οδηγοί δεν είχαν ακόμη επιστρέφουν σκέφτηκα επιπλέον χώρος δεν άξιζε αυτό το άρπαξαν και το σκληρό δίσκο μετά από λίγα γρήγορη επανεκκίνηση των οδηγών τελικά επέστρεψαν ξανά. Σκέφτηκα ότι ήταν καθαρά τύχη και ήταν πάνω από όλα ...
Μέχρι σήμερα. Η ****** γύρισε! Δοκίμασα τα πάντα αναφέρεται παραπάνω και τίποτα δεν λειτουργεί ακόμα μου έτρεξε άσκοπο ιός σαρώνει και πήρε την κάρτα και να μεταφερθούν σε άλλο slot στη μητρική κάρτα (η οποία από την τύχη μου, δεν έκανε τίποτα.) Τελικά μου έδωσε μετά τη 15η προσπάθεια.
Είμαι σε wits τέλος δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο το κάνει αυτό και αν δεν έρθουν οι οδηγοί πίσω είμαι ποτέ δεν πρόκειται να το internet πίσω και θα πρέπει να αναγκάζονται να μοιράζονται το δικό μου υπολογιστή, με τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου, μια φορά και πάλι έπρεπε να του το δικό τους αφαιμάσσω για 1 / 2 το χρόνο, ενώ ο υπολογιστής μου ήταν διέρχεται σοβαρές επισκευές.
Αν μπορείτε, παρακαλώ να βοηθήσει; Σε ευχαριστώ.
Έχω Windows XP Pro SP2. κάθε άλλο τεχνικές λεπτομέρειες θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί δεν γνωρίζω σχετικά με το χέρι.