μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Internet προβλήματα που σχετίζονται με τους οδηγούς. Παρακαλώ βοηθήστε;

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 14 Ιουν 2009, 22:44
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Internet προβλήματα που σχετίζονται με τους οδηγούς. Παρακαλώ βοηθήστε;

Είμαι μαντέψουν αυτό θα ήταν μια σωστή θέση σε αυτό το post εδώ. I ****** μέχρι μεγάλο μου με άλλο υπολογιστή και άλλων τεχνολογίας. φόρουμ υποστήριξης είναι shunning μου εικόνα σας παιδιά θα μπορούσαν να βοηθήσουν με. Αν αυτό είναι το λάθος μέρος, παρακαλώ μετακινήστε το θέμα. ευχαριστώ

Εντάξει αυτό ξεκίνησε πριν από μία εβδομάδα, όταν θα ήθελα να τεθεί σε ορισμένες περισσότερο χώρο για τις άλλες μου υπολογιστή. Βρήκα ένα παλιό μου σκληρούς δίσκους που βρίσκονται γύρω μου και αποφάσισε να εμμείνει στην rebooted Όταν εγκατασταθεί το HDD αλλά πήρα αυτό το μήνυμα:

γι 'αυτό το επαναδιαμορφώθηκε HDD, τότε το σύστημα αποκαθίσταται. τότε φάνηκε ότι οι οδηγοί επέστρεψαν έτσι δεν ανησυχείτε πια για αυτό.

Στη συνέχεια, 2 ημέρες μετά, ότι η μονάδα σκληρού δίσκου οδηγού μήνυμα επέστρεψαν μαζί με τα "παράθυρα βρέθηκε νέο υλικό" pop-up. Ι συστήματος για να αποκατασταθεί πριν από την ημερομηνία αυτή, και rebooted μερικές φορές οι οδηγοί δεν είχαν ακόμη επιστρέφουν σκέφτηκα επιπλέον χώρος δεν άξιζε αυτό το άρπαξαν και το σκληρό δίσκο μετά από λίγα γρήγορη επανεκκίνηση των οδηγών τελικά επέστρεψαν ξανά. Σκέφτηκα ότι ήταν καθαρά τύχη και ήταν πάνω από όλα ...

Μέχρι σήμερα. Η ****** γύρισε! Δοκίμασα τα πάντα αναφέρεται παραπάνω και τίποτα δεν λειτουργεί ακόμα μου έτρεξε άσκοπο ιός σαρώνει και πήρε την κάρτα και να μεταφερθούν σε άλλο slot στη μητρική κάρτα (η οποία από την τύχη μου, δεν έκανε τίποτα.) Τελικά μου έδωσε μετά τη 15η προσπάθεια.

Είμαι σε wits τέλος δεν έχω ιδέα για ποιο λόγο το κάνει αυτό και αν δεν έρθουν οι οδηγοί πίσω είμαι ποτέ δεν πρόκειται να το internet πίσω και θα πρέπει να αναγκάζονται να μοιράζονται το δικό μου υπολογιστή, με τη μητέρα μου και τα αδέλφια μου, μια φορά και πάλι έπρεπε να του το δικό τους αφαιμάσσω για 1 / 2 το χρόνο, ενώ ο υπολογιστής μου ήταν διέρχεται σοβαρές επισκευές.

Αν μπορείτε, παρακαλώ να βοηθήσει; Σε ευχαριστώ.

Έχω Windows XP Pro SP2. κάθε άλλο τεχνικές λεπτομέρειες θα πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί δεν γνωρίζω σχετικά με το χέρι.
Old 15 Ιουν 2009, 02:28
Ομάδα Δωρητών

Default Internet προβλήματα που σχετίζονται με τους οδηγούς. Παρακαλώ βοηθήστε;

Πώς θα συνδεθεί με το Internet; ... δηλαδή σε ασύρματα Router ή απευθείας μέσω ενός router ή modem;
Ξέρεις το κάνουν / μοντέλο της μητρικής πλακέτας σας;
Έχετε καθόλου κίτρινο θαυμαστικό δείχνει σημάδια στο Device Manager;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Dell Inspiron 8600 laptop οδηγούς σκουπίζονται - Δεν internet τώρα coolones Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 1 24η Μαΐου 2009 02:52
Είναι FSB που συνδέονται με την υστέρηση; chrisgritz Επεξεργαστές, Μητρικές & RAM 4 5 Δεκ. 2008 12:39
Ήχος και Βίντεο που σχετίζονται; Ναπάλμ Ήχος, Ηχεία & MP3 Players 4 30 Δεκ. 2007 13:50
HI Χρειάζομαι βοήθεια (pc σχετικές lol) Soverntear Καθιέρωση Yourself Εδώ 3 11 Δεκ. 2007 06:13
Internet προβλήματα ζούγκλα-bhoy Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες 4 25 Αυγ 2007 05:48
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.