I'm guessing to će biti pravo mjesto za ovaj post ovdje. ****** Ja se s moje druge velike računalne i druge tech. support forumi su shunning me lik te momački mogao pomoć mene vanjska strana. Ako je ovo krivo mjesto, molim premjestite temu. hvala
Dobro je započeo ovaj tjedan prije kad sam htio staviti u neke više prostora na mom drugom računalu. Našao sam jedan od mojih starih tvrdih diskova laganje oko i ja odlučili staviti ga na Našto JA ponovno podizanje sustava HDD instaliran, ali sam dobio ovu poruku:

pa sam reformatted HDD, zatim sustav obnovljena. tada činilo da su vozači vratila pa nisam visse brinuti o tome.
Od 2 dana da je hard disk čarobnjak poruku vratila zajedno sa "Windows je pronašao novi hardver" pop-up. I sistem vratiti ranije datum, ponovno podizanje sustava i par puta su se vozači i dalje ne vraća sam shvatio nema dodatni prostor je ovo vrijedi i ripped out tvrdog diska nakon nekoliko brzih restartuje vozači napokon vratio ponovo. Sam shvatio da je čisto i da je sreća sve više ...
Do danas. The ****** vratila! Pokušao sam sve što je navedeno gore i ništa ne radi, čak sam išla besmislene virus skenira i osvoji izvaditi karticu i premjestiti ga na drugi utor na matičnoj ploči (koja je po mom sreća, nije ništa.) Konačno sam se dao nakon mog 15. pokušaj.
Ja sam na kraju wits Imam nijedan ideja zašto ovo radiš svojim i ukoliko one vozače vrachaju sam nikada ne ide da biste dobili Internet leđa, a ja ću biti prisiljen da dijelite svoje računalo s moje majke i moje siblings jednom opet sam morao pijavica od njih za 1 / 2 godine, a moj računalo je prolazio kroz ozbiljne popravke.
Ako možete, molim pomoć? Hvala.
Imam Windows XP Pro SP2. bilo koje druge tehničke detalje morat će se tražiti, jer ne znam na ruku.