kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Multimédia és kodekek

Register

Internet kapcsolatos problémák vezetők. Kérem, segítsen!

Reply

Téma eszközök
Old Június 14 2009, 22:44
Új tag Csoport

Default Internet kapcsolatos problémák vezetők. Kérem, segítsen!

Én találgatás ez egy jobb hely után ez itt. I ****** fel nagy az én másik számítógép és egyéb tech. támogatási fórumok shunning nekem alak srácok segíthet rajtam. Ha ez rossz helyen, kérjük, mozgatni a témát. köszönöm

Jól van ez egy héttel ezelőtt kezdődött, amikor akartam, hogy néhány helyet az én másik számítógépre. Találtam egy régi merevlemezek körül fekszik, és úgy döntöttem, hogy maradok meg Mikor újraindította a HDD telepített, de én ezt az üzenetet:

így hát újra a HDD, akkor a rendszer visszaállítását. akkor úgy tűnt, hogy a vezetők úgy jött vissza, nem aggódj már róla.

Aztán 2 nappal később, hogy a hard drive-varázsló üzenet jött vissza, valamint a "A Windows új hardvert talált" pop-up. I. rendszer vissza egy korábbi dátumot, és újraindította néhány alkalommal a vezetők még mindig nem jön vissza gondoltam nem kell extra helyet ért, és beolvasott a merevlemezt után néhány gyors újraindul a vezetők végül jött vissza. Rájöttem, hogy csak szerencséje volt az egész ...

A mai napig. A ****** jött vissza! Megpróbáltam mindent, a fent és semmi sem működik én is futott értelmetlen víruskeresés és kivette a kártyát, és átkerül egy másik slot az alaplapon (ami az én szerencsém, nem tett semmit.) Végre föladta után 15. kísérlet.

Én vagyok az elméje végén fogalmam sincs, hogy miért teszi ezt, és ha ezek a vezetők visszajön Én soha nem fog kapni az internetes vissza, és én is kénytelen megosztása saját számítógépét anyám és én testvérek egyszer Ismét volt a pióca az övék a 1 / 2 évente, míg a számítógépet fog súlyos javításokat.

Ha igen, kérem, segítsen! Köszönöm.

I have Windows XP Pro SP2. egyéb technikai részleteket is fel kell kérni, mert nem tudom a kezemet.
Old Június 15 2009, 02:28
Donor Group

Default Internet kapcsolatos problémák vezetők. Kérem, segítsen!

Honnan kapcsolódni az internetre? ... azaz egy vezeték nélküli útválasztó vagy közvetlenül egy router vagy modem?
Tudja, hogy a márka / modell el az alaplap?
Van sárga felkiáltójel jeleket mutat az Eszközkezelőben?

My System: Home Testfelépítés

Processzor (ok):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Alaplap:
Asus M2V Rev 1.
RAM memória:
4GB (3.25gb látható)
Grafikus kártya (k):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Hangkártya:
5,1 Reatek On-Board
Merevlemez (ek):
250 GB SATA és 400gb SATA
Optikai meghajtó (k):
Pioneer 110 x 2
Case / tápegység:
Raktár / 550W Silent
Hűtés:
Állomány
Hálózat / Internet:
10/100 Nic / 20MB Virgin Cable
Monitor (ok):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operációs rendszer (ek):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Dell Inspiron 8600 laptop járművezetők törölgette - Nincs most internet coolones Hálózatépítés, Modems & VoIP 1 24. május 2009 02:52
Van FSB kapcsolatos lemaradás? chrisgritz Processzorok, alaplapok és RAM 4 5. december 2008 12:39
Hang és videó kapcsolatban? Napalm Hang, Felszólaltak & MP3 lejátszók 4 30. december 2007 13:50
HI I need help (db kapcsolatos lol) Soverntear Itt mutasd meg magadat 3 11. december 2007 06:13
Internet problémák dzsungel-bhoy Web böngésző és FTP Clients 4 25. augusztus 2007 05:48
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.