Én találgatás ez egy jobb hely után ez itt. I ****** fel nagy az én másik számítógép és egyéb tech. támogatási fórumok shunning nekem alak srácok segíthet rajtam. Ha ez rossz helyen, kérjük, mozgatni a témát. köszönöm
Jól van ez egy héttel ezelőtt kezdődött, amikor akartam, hogy néhány helyet az én másik számítógépre. Találtam egy régi merevlemezek körül fekszik, és úgy döntöttem, hogy maradok meg Mikor újraindította a HDD telepített, de én ezt az üzenetet:

így hát újra a HDD, akkor a rendszer visszaállítását. akkor úgy tűnt, hogy a vezetők úgy jött vissza, nem aggódj már róla.
Aztán 2 nappal később, hogy a hard drive-varázsló üzenet jött vissza, valamint a "A Windows új hardvert talált" pop-up. I. rendszer vissza egy korábbi dátumot, és újraindította néhány alkalommal a vezetők még mindig nem jön vissza gondoltam nem kell extra helyet ért, és beolvasott a merevlemezt után néhány gyors újraindul a vezetők végül jött vissza. Rájöttem, hogy csak szerencséje volt az egész ...
A mai napig. A ****** jött vissza! Megpróbáltam mindent, a fent és semmi sem működik én is futott értelmetlen víruskeresés és kivette a kártyát, és átkerül egy másik slot az alaplapon (ami az én szerencsém, nem tett semmit.) Végre föladta után 15. kísérlet.
Én vagyok az elméje végén fogalmam sincs, hogy miért teszi ezt, és ha ezek a vezetők visszajön Én soha nem fog kapni az internetes vissza, és én is kénytelen megosztása saját számítógépét anyám és én testvérek egyszer Ismét volt a pióca az övék a 1 / 2 évente, míg a számítógépet fog súlyos javításokat.
Ha igen, kérem, segítsen! Köszönöm.
I have Windows XP Pro SP2. egyéb technikai részleteket is fel kell kérni, mert nem tudom a kezemet.