פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מולטימדיה רכיבי Codec

Register

אינטרנט בעיות הקשורות הנהגים. בבקשה עזרה?

Reply

שרשרת כלים
Old 14 יוני 2009, 22:44
קבוצת חברות חדשות

Default אינטרנט בעיות הקשורות הנהגים. בבקשה עזרה?

אני מנחש זה יהיה המקום הנכון לפרסם את זה כאן. אני ****** למעלה גדולה עם המחשב שלי אחר טק ועוד. פורומי תמיכה shunning הם לי דמות אתם יכולים לעזור לי. אם זה במקום הלא נכון, בבקשה להעביר את הנושא. תודה

טוב זה התחיל לפני שבוע כאשר אני רוצה להכניס קצת יותר מקום על המחשב שלי אחר. מצאתי אחד של כוננים קשיחים הישן שלי שוכב מסביב ואני החלטתי להישאר אותה כשאני rebooted את HDD מותקן אבל יש לי הודעה זו:

אז אני reformatted את HDD, ולאחר מכן המערכת משחזרת. אם כך, נראה כי הנהגים חזרו אז לא לדאוג יותר לגבי זה.

2 ימים לאחר מכן, כי הכונן הקשיח אשף הודעת חזר יחד עם "חלונות יש למצוא חומרה חדשה" מוקפץ. אני לשחזר את המערכת למועד מוקדם יותר, ו rebooted כמה פעמים את הנהגים עדיין לא היו חוזרים הבנתי שום תוספת שטח היה שווה את זה ואת ripped את הכונן הקשיח לאחר כמה מהר מחדש את מנהלי ההתקנים סוף סוף חזר שוב. חשבתי שזה היה מזל גרידא, והיא מעל הכל ...

עד היום. את ****** חזר! ניסיתי הכל ושום דבר לא נאמר לעיל עובד גם אני רץ חסר תכלית וירוס סורק ולקח את וכרטיס העבירו אותו עוד משבצת על לוח האם (אשר לפי המזל שלי, לא עשה דבר.) סוף סוף אני מיואש אחרי 15 ניסיון.

אני בבית wits סוף אין לי מושג למה את עושה את זה, אלא אם מנהלי התקנים אלה חוזרים אני לא הולך לקבל בחזרה את האינטרנט ואני יהיה חייב להיות נאלצים שיתוף המחשב שלי עם אמא שלי פעם אחת אחים שלי שוב אני נאלץ שלהם עבור leech של 1 / 2 שנה כאשר המחשב שלי היה עובר רציני תיקונים.

אם אתה יכול בבקשה לעזור? תודה.

יש לי Windows XP Pro SP2. כל פרטים טכניים אחרים יצטרכו להיות שאל כי אני לא יודע על היד.
Old 15 יוני 2009, 02:28
קבוצת תורמים

Default אינטרנט בעיות הקשורות הנהגים. בבקשה עזרה?

איך אתה מתחבר לאינטרנט? ... כלומר נתב אלחוטי כדי ישיר או דרך נתב או מודם?
האם אתה יודע לעשות את / הדגם של לוח האם?
יש לכם מראה סימני קריאה בהטעמה צהוב במנהל ההתקנים?

המערכת שלי: בניית הבית

מעבד (ים):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
לוח האם:
ASUS M2V סבוב 1.
זיכרון RAM:
4GB (3.25gb גלויים)
כרטיס מסך (S):
NVIDIA GeForce 7300 GS
כרטיס קול:
5.1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
כונן אופטי (S):
חלוץ 110 x 2
Case / PSU:
מניות / 550w שותק
Cooling:
מניות
רשת / אינטרנט:
10/100 NIC / 20MB הבתולה כבל
צג (S):
Fujitsu Siemens 22 "TFT היה
מערכת הפעלה (S):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
מחשב נייד Dell inspiron 8600 נהגים מנוגב - לא עכשיו באינטרנט coolones רישות, מודמים & VoIP 1 24 מאי 2009 02:52
האם FSB קשור ל"ג? chrisgritz CPUs, Motherboards & RAM 4 ה -5 בחודש דצמבר 2008 12:39
קול ווידאו קשור? Napalm סאונד, רמקולים נגני MP3 & 4 30 דצמבר 2007 13:50
HI אני זקוק לעזרה (PC הקשורות LOL) Soverntear ואציג את עצמך כאן 3 11th דצמבר 2007 06:13
בעיות באינטרנט ג 'ונגל-bhoy דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות 4 ה -25 לאוגוסט 2007 05:48
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.