mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Multimedia & Codecs

Register

Interneto problemos, susijusios su vairuotojų. Please help?

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 14, 2009, 22:44
Naujas Narys

Default Interneto problemos, susijusios su vairuotojų. Please help?

I'm guessing tai būtų tinkama vieta, kad po šios čia. I ****** iki didžiojo mano kitus kompiuterių ir kitų technologijų. paramos forumai vengimas man pav you guys galėtų help me out. Jei tai neteisinga vieta, prašom perkelti temą. ačiū

Alright tai prasidėjo prieš savaitę, kai aš norėjau įdėti kai daugiau vietos ant mano kito kompiuterio. Aš vienas iš mano senų kietų diskų guli aplink ir aš nusprendžiau laikytis ją Kai aš perleist HDD įdiegta, o aš gavau šią žinutę:

todėl performatuoti HDD, tada sistema atstatyti. Tada atrodė, kad vairuotojams, grįžo, kad aš ne nerimauti bet daugiau apie jį.

Paskui 2 dienas, kad disko vedlį žinutę grįžo kartu su "Windows" rado naują įrangą "pop-up. I sistema atkurta ankstesnė data, ir iš naujo keletą kartų vairuotojų vis dar nebuvo grįžęs I figured be papildomo ploto buvo verta tai ir kankina iš kietojo disko po kelių greitų paleidžiamas vairuotojai pagaliau atėjo vėl. I figured ji buvo grynai sėkmės ir buvo visos ...

Iki šiandien. ****** Grįžo! Aš bandžiau viskas nurodyta pirmiau, ir nieko dirbau aš net bėgo beprasmiška virusas skenuoja ir paėmė kortelę ir perkėlė ją į kitą lizdą plokštę (kuri mano laimė, nieko.) Pagaliau metė po mano 15. bandymas.

I'm at Ratio pabaigoje aš neturiu supratimo, kodėl jos tai daro, ir jeigu šių vairuotojų grįžti I'm never going to get Interneto atgal ir aš turiu būti priversti dalytis savo kompiuterį su mano motina ir mano broliai, kai kartą turėjau Dėlės jiems priklauso už 1 / 2 metų, o mano kompiuteryje išgyveno rimtą remontą.

Jei galite, prašome padėti? Ačiū.

Turiu Windows XP Pro SP2. kitos techninės detalės, turės būti paprašyta, nes nežinau, apie rankas.
Old Birželis 15, 2009, 02:28
Donorų grupės

Default Interneto problemos, susijusios su vairuotojų. Please help?

Kaip prisijungti prie interneto? ... ty bevielis maršrutizatorius arba tiesiogiai per kelvedį arba modemą?
Ar žinote markę / modelį jūsų pagrindinė plokštė?
Turite geltona sušukimas ženklai rodo Device Manager?

Mano sistema: Pagrindinis Modifikacija

Procesorius (-iai):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus M2V REV 1.
RAM atmintis:
4GB (3.25gb matomas)
Graphics Card (-ai):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Garso plokštė:
5,1 Reatek On-Board
Kietasis diskas (-ai):
250 GB SATA ir SATA 400GB
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Ištekliai / 550W Silent
Aušinimas:
Ištekliai
Tinklas / Internetas:
10/100 NIC / 20MB Mergelių Kabelinė
Monitorius (-ai):
Fujitsu-Siemens 22 "TFT WS
Operacinė sistema (-os):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Dell Inspiron 8.600 nešiojamas vairuotojai nuvaloma - Nr internetu dabar coolones Networking, Modems & VoIP 1 Gegužė 24, 2009 02:52
FSB yra susijusi su VVG? chrisgritz CPU, Pagrindinės plokštės & RAM 4 5 gruodis 2008 12:39
Garso ir vaizdo susiję? Napalm Sound, Speakers & MP3 Players 4 30 gruodis 2007 13:50
Hi I need help (PC susiję lol) Soverntear Introduce yourself here 3 11 gruodis 2007 06:13
Interneto problemos Jungle-bhoy Naršyklėms & FTP Klientai 4 Rugpjūtis 25, 2007 05:48
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.