I'm guessing tai būtų tinkama vieta, kad po šios čia. I ****** iki didžiojo mano kitus kompiuterių ir kitų technologijų. paramos forumai vengimas man pav you guys galėtų help me out. Jei tai neteisinga vieta, prašom perkelti temą. ačiū
Alright tai prasidėjo prieš savaitę, kai aš norėjau įdėti kai daugiau vietos ant mano kito kompiuterio. Aš vienas iš mano senų kietų diskų guli aplink ir aš nusprendžiau laikytis ją Kai aš perleist HDD įdiegta, o aš gavau šią žinutę:

todėl performatuoti HDD, tada sistema atstatyti. Tada atrodė, kad vairuotojams, grįžo, kad aš ne nerimauti bet daugiau apie jį.
Paskui 2 dienas, kad disko vedlį žinutę grįžo kartu su "Windows" rado naują įrangą "pop-up. I sistema atkurta ankstesnė data, ir iš naujo keletą kartų vairuotojų vis dar nebuvo grįžęs I figured be papildomo ploto buvo verta tai ir kankina iš kietojo disko po kelių greitų paleidžiamas vairuotojai pagaliau atėjo vėl. I figured ji buvo grynai sėkmės ir buvo visos ...
Iki šiandien. ****** Grįžo! Aš bandžiau viskas nurodyta pirmiau, ir nieko dirbau aš net bėgo beprasmiška virusas skenuoja ir paėmė kortelę ir perkėlė ją į kitą lizdą plokštę (kuri mano laimė, nieko.) Pagaliau metė po mano 15. bandymas.
I'm at Ratio pabaigoje aš neturiu supratimo, kodėl jos tai daro, ir jeigu šių vairuotojų grįžti I'm never going to get Interneto atgal ir aš turiu būti priversti dalytis savo kompiuterį su mano motina ir mano broliai, kai kartą turėjau Dėlės jiems priklauso už 1 / 2 metų, o mano kompiuteryje išgyveno rimtą remontą.
Jei galite, prašome padėti? Ačiū.
Turiu Windows XP Pro SP2. kitos techninės detalės, turės būti paprašyta, nes nežinau, apie rankas.