I'm guessing tas būtu īstajā vietā, lai ievietotu šo šeit. I ****** up lielas ar saviem citu datoru un citu tehnoloģiju. atbalsts forumi ir shunning mani skaitlis you guys varētu man palīdzēt. Ja šī ir nepareizā vietā, lūdzu pārvietot tēmu. pateicība
Alright tas sākās pirms nedēļas, kad es gribēju likt dažiem vairāk vietas uz manu citu datoru. Es atradu vienu savu veco cieto disku atrodas apkārt un es nolēmu to stick to Kad es rebooted HDD uzstādītas, bet es dabūju šo ziņu:

tāpēc es pārveidots HDD, tad sistēmas atjaunošanu. tad šķiet, ka autovadītāji nonāca atpakaļ tā man nebija jāuztraucas vairs par to.
Tad 2 dienas vēlāk, ka cietā diska vedni ziņu atgriezās kopā ar "Windows ir Found New Hardware" pop-up. Es sistēmu atjaunot agrāk, un rebooted pāris reizes vadītāji vēl nebija atgriežoties es skatīja bez papildu telpas bija vērts šo un izvilkts no cietā diska pēc dažiem ātriem restartējas vadītāji beidzot atnāca atpakaļ. Es skatīja tā bija tikai veiksmi un bija pa visu ...
Līdz mūsdienām. ****** Atnāca atpakaļ! Es centos visu iepriekš un nekas strādāja es pat ilga bezjēdzīgi vīruss skenē un paņēma karti un pārvietot to uz citu nišu par mātesplati (kas mana laime, nebija nekas.) Es beidzot tika izstrādāts pēc manas 15. mēģinājumu.
Es esmu ar prātu beigās man nav ne jausmas, kāpēc tās paveikt, un ja vien šie autovadītāji atgriezīsies Es nekad iegūt internetā atpakaļ, un es ņemšu piespiest sadalīt savu datoru ar savu māti un mani brāļi un māsas, kad atkal man bija dēle no savas 1 / 2 gadā, bet mans dators iet cauri nopietns remonts.
Ja iespējams, lūdzu, palīdzēt? Paldies.
Man ir Windows XP Pro SP2. citas tehniskās detaļas būs jāuzdod, jo es nezinu uz rokām.