rzadziej kapitałowych

Magazine
Go Back   Komputer Juice > Computer Software > Multimedia i kodeki

Register

Internet problemów związanych z kierowców. Proszę pomóc?

Reply

Narzędzia wątku
Old 14. czerwca 2009, 22:44
Nowe państwa grupy

I'm guessing jest to właściwe miejsce na ten post tutaj. I ****** się z moim wielkim innego komputera i innych technologii. wsparcia forach shunning mnie rysunek Was może pomóc mnie. Jeśli jest to złe miejsce, proszę przejść do tematu. dzięki

Dobrze ten rozpoczął się tydzień temu, kiedy chciałem umieścić w niektórych więcej miejsca na inne moje komputera. Znalazłem jeden z moich starych dysków twardych leżącego wokół i postanowiłem trzymać go w Gdy uruchomiony ponownie zainstalowany na HDD, ale mam tę wiadomość:

I tak przekształcony na HDD, a następnie przywrócić system. wtedy wydawało się, że kierowcy wrócili więc nie martw się już o tym.

Potem 2 dni później, że twardy dysk kreatora wiadomość wrócił wraz z "Windows znalazł nowy sprzęt" pop-up. I przywrócić system do wcześniejszej daty i uruchomiony ponownie kilka razy kierowcy nadal nie wraca wyobraziłem dodatkowego miejsca nie było tego warte i zgrywanie się na dysku twardym po kilku szybkich ponownie sterowniki wreszcie wrócił ponownie. Wyobraziłem to czysto szczęścia i całego ...

Do dzisiaj. W ****** wrócił! Próbowałem wszystkiego i nic nie stwierdzono powyżej pracowała nawet prowadził bezcelowe wirus skanuje i wykupił kartę i przenieść go do innego gniazda na płycie głównej (który na moje szczęście, nic nie zrobił.) I ostatecznie zrezygnował po mojej 15-ty próby.

Jestem w końcu rozum Nie mam pojęcia, dlaczego jej tego i chyba tych kierowców wrócić I'm never going to get back internet i będziesz musiał być zmuszone do dzielenia się własną komputera z moja matka i moi rodzeństwo raz I znowu musiał pijawkę z nich za 1 / 2 roku, podczas gdy mój komputer był chodzenie przez poważnych napraw.

Jeśli możesz, pomóż? Dziękuję.

Mam Windows XP Pro SP2. wszelkie inne szczegóły techniczne będą musiały zostać poproszony, ponieważ nie wiem, na ręce.
Old 15 czerwiec 2009, 02:28
Grupa dawcy

Jak połączyć się z Internetem? ... tj. do bezprzewodowego routera lub bezpośrednio przez router lub modemu?
Czy wiesz, marka / model płyty głównej?
Czy mają Państwo żółty wykrzyknik znaki pokazano w Menedżerze urządzeń?

My System: Start Build

Procesor (y):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Płyta główna:
Asus M2V Ap 1.
Pamięć RAM:
4GB (3.25gb widoczne)
Karta graficzna (y):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Karta dźwiękowa:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Silent
Chłodzenie:
Zasób
Sieć / Internet:
Nic 10/100 / 20MB Virgin Kabel
Monitor (y):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WS
Operating System (-y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register
Narzędzia wątku

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.