![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| I'm guessing jest to właściwe miejsce na ten post tutaj. I ****** się z moim wielkim innego komputera i innych technologii. wsparcia forach shunning mnie rysunek Was może pomóc mnie. Jeśli jest to złe miejsce, proszę przejść do tematu. dzięki Dobrze ten rozpoczął się tydzień temu, kiedy chciałem umieścić w niektórych więcej miejsca na inne moje komputera. Znalazłem jeden z moich starych dysków twardych leżącego wokół i postanowiłem trzymać go w Gdy uruchomiony ponownie zainstalowany na HDD, ale mam tę wiadomość: ![]() I tak przekształcony na HDD, a następnie przywrócić system. wtedy wydawało się, że kierowcy wrócili więc nie martw się już o tym. Potem 2 dni później, że twardy dysk kreatora wiadomość wrócił wraz z "Windows znalazł nowy sprzęt" pop-up. I przywrócić system do wcześniejszej daty i uruchomiony ponownie kilka razy kierowcy nadal nie wraca wyobraziłem dodatkowego miejsca nie było tego warte i zgrywanie się na dysku twardym po kilku szybkich ponownie sterowniki wreszcie wrócił ponownie. Wyobraziłem to czysto szczęścia i całego ... Do dzisiaj. W ****** wrócił! Próbowałem wszystkiego i nic nie stwierdzono powyżej pracowała nawet prowadził bezcelowe wirus skanuje i wykupił kartę i przenieść go do innego gniazda na płycie głównej (który na moje szczęście, nic nie zrobił.) I ostatecznie zrezygnował po mojej 15-ty próby. Jestem w końcu rozum Nie mam pojęcia, dlaczego jej tego i chyba tych kierowców wrócić I'm never going to get back internet i będziesz musiał być zmuszone do dzielenia się własną komputera z moja matka i moi rodzeństwo raz I znowu musiał pijawkę z nich za 1 / 2 roku, podczas gdy mój komputer był chodzenie przez poważnych napraw. Jeśli możesz, pomóż? Dziękuję. Mam Windows XP Pro SP2. wszelkie inne szczegóły techniczne będą musiały zostać poproszony, ponieważ nie wiem, na ręce. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jak połączyć się z Internetem? ... tj. do bezprzewodowego routera lub bezpośrednio przez router lub modemu?