menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Multimedia & Kodeky

Register

Internet problémy spojené s ovládačmi. Prosím pomôžte?

Reply

Thread Tools
Old 14. júna 2009, 22:44
Nový člen skupiny

Default Internet problémy spojené s ovládačmi. Prosím pomôžte?

I'm hádat by to bolo správne miesto, aby tento post here. I ****** až veľké s mojimi ostatnými počítačmi a iných tech. Diskusné fóra sú shunning mi obrázok vás mohol pomôžte mi. Ak je to zlé miesto, prosím, presuňte téme. vďaka

Dobre tento začala pred týždňom, keď som chcela dať do nejakej väčší priestor na mojom druhom počítači. Našla som jeden z mojich starých pevných diskov ležiace okolo a rozhodol som sa držať ju v Keď som restartoval je inštalovaný HDD ale mám túto správu:

tak jsem se preformátovania HDD, potom systém obnoviť. Potom sa zdalo, že vodiči sa vrátil tak som sa starať o to dlhšie.

Potom 2 dni neskôr, že pevný disk sprievodca správy sa vrátil spolu s "Windows zistil nový hardware" pop-up. I systém obnoví v skoršom termíne, a restartoval pár krát ovládače ešte neboli vraciam som žiadny extra priestor stála za to a roztrhané z pevného disku po niekoľkých rýchlych restartuje vodiči konečne vrátil znovu. Myslel som, že bol čisto šťastie a bol po celej ...

Až do dneška. ****** Sa vrátil! Zkoušel jsem všetko, čo bolo uvedené vyššie, a nič som pracoval ešte běžel zbytočné vírus skenuje a vzal z karty a presťahoval sa do iného slotu na základnej doske (ktorý podľa môjho šťastia, neudělala nic.) Nakoniec som dal po mojich 15. pokus.

Som na konci důvtipu Nemám potuchy, prečo sa jeho robiť, a ak tie ovládače vrať som nikdy dostať späť na internet a já si musím byť nútení k zdieľanie vlastný počítač s moju matku a moje súrodenca raz opäť som musel na ich pijavka pre 1 / 2 roka, zatiaľ čo môj počítač procházející závažnej opravy.

Ak môžete, prosím, pomoc? Ďakujeme vám.

Mám Windows XP Pro SP2. iné technické podrobnosti budú musieť byť požiadaný, pretože neviem, na ruky.
Old 15. júna 2009, 02:28
Darcu Skupina

Default Internet problémy spojené s ovládačmi. Prosím pomôžte?

Ako sa pripojiť k internetu? ... tj bezdrôtovo na router alebo priamo cez router alebo modem?
Poznáte značku / model vášho doske?
Máte nejaké žltý výkričník známky zobrazujúce v Správcovi zariadení?

Môj systém: Domov Kompiluje

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dvou Core 5200 + 2.60GHz
Základná doska:
Asus M2V Rev 1.
Pamäť RAM:
4 GB (3,25 gigabajt viditeľné)
Grafické karty (s):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Zvuková karta:
5,1 Reatek On-rada
Pevný disk (y):
250 GB SATA & 400GB SATA
Optická mechanika (s):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Sklad / 550W Tichý
Chladenie:
Sklad
Sieť / Internet:
10/100 Nič / 20MB Panny Satelit
Monitor (s):
Fujitsu Siemens 22 "TFT ZS
Operačný systém (y):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Dell Inspiron 8600 laptop vodičov vymazaný - Nie internet teraz coolones Siete, Modemy & VoIP 1 24. máj 2009 02:52
FSB je spojené s lag? chrisgritz Procesory, základné dosky & RAM 4 5. decembra 2008 12:39
Zvuk a Video súvisiacich? Napalm Zvuk, Reproduktory & MP3 prehrávače 4 30. decembra 2007 13:50
HI Potřebuju pomoct (ks súvisiace lol) Soverntear Predstavte Yourself Tu 3 11. decembra 2007 06:13
Internet problémov džungľa-bhoy Webových prehliadačov & FTP Klienti 4 25. augusta 2007 05:48
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.