И'м гуессинг то ће бити право место за овај пост овде. ****** Ја се са моје друге велике рачунарске и друге тецх. суппорт форуми су схуннинг ме лик те момачки могао помоћ мене вањска страна. Ако је ово погрешно место, молим преместите тему. хвала
Добро је започео овај викенд пре кад сам хтио ставити у неке више простора на мом другом рачунару. Нашао сам један од мојих старих тврдих дискова лагање око и ја одлучили ставити га на Нашто ЈА поновно подизање система ХДД инсталиран, али сам добио ову поруку:

па сам реформаттед ХДД, затим систем обновљена. тада чинило да су возачи вратила па нисам виßе бринути о томе.
Од 2 дана да је хард диск чаробњак поруку вратила заједно са "Уиндоус је пронашао нови хардвер" поп-уп. И систем вратити раније датум, поновно подизање система и пар пута су се возачи и даље не враћа сам схватио нема додатни простор је ово важи и риппед оут врстог диска након неколико брзих рестартује возачи напокон вратио поново. Сам схватио да је чисто и да је срећа све више ...
До данас. Тхе ****** вратила! Покушао сам све што је наведено горе и ништа не ради, чак сам ишла бесмислене вирус скенира и освоји извадити картицу и преместите га на други слот на матичној плочи (која је по мом срећа, није ништа.) Коначно сам се дао након мог 15. покушај.
Ја сам на крају уитс ЈА имати ниједан идеја зашто ово радиш својим и уколико оне возаче врацхају сам никада не иде за добити то леђа, а ја ћу бити присиљен да делите своје рачунар са моје мајке и моје сиблингс једном опет сам морао лекар од њих за 1 / 2 године, а мој рачунар је пролазио кроз озбиљне поправке.
Ако можете, молим помоћ? Хвала.
Имам Уиндоус КСП Про СП2. било које друге техничке детаље мораћете ће се тражити, јер не знам на руку.