менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Мультимедіа & кодеки

Register

Інтернет проблеми, пов'язані з драйверами. Прохання допомогти?

Reply

Різьба Інструменти
Old 14 червня 2009, 22:44
Нові члени групи

Default Інтернет проблеми, пов'язані з драйверами. Прохання допомогти?

Я вгадую це буде підходящим місцем для цього поста тут. Я ****** до великих з моїм другом комп'ютері та інші технології. Підтримка форумів уникаючи мені фігуру ви, хлопці, може допомогти мені. Якщо це неправильне місце, перенесіть цю тему. спасибо

Добре це почалося тиждень тому, коли я хотів поставити в деяких більше місця на моїй інший комп'ютер. Я виявив одну з моїх старих жорстких дисків валяються, і я вирішила дотримуватися її При перезавантаження HDD встановлений, але я отримав таке повідомлення:

тому я переформатувати жорсткий диск, то система відновлюється. Тоді здавалося, що водії повернулися тому я не турбуватися більше про нього.

Потім через 2 дня, що повідомлення жорсткого диска майстер повернувся разом з "Windows знайшла нове обладнання" спливаючі вікна. Я Система відновлена на більш ранню дату, і перезавантаження кілька разів водії все ще не повертався я вирішив не додатковий простір варто цим і вирвали жорсткий диск після перезавантаження кілька швидких драйверів, нарешті, повернувся знову. Я вирішив, що чисто удачі і все скінчилося ...

До сьогоднішнього дня. ****** Повернувся! Я випробував все сказано вище і нічого не працює я навіть побіг безглуздим вірус сканує і дістав карту і перенесла його в інший роз'єм на системній платі (яка на щастя, не зробив нічого.) Я, нарешті, здався після 15 мою спробу.

Я в кінці кінців, я розуму не знаю, чому його робити це, і якщо ці драйвери повернуться Я ніколи не отримати назад Інтернеті, і я повинна бути примушений до обміну моєму власному комп'ютері з моєю матір'ю і моїм братам і сестрам раз знову мені довелося їх Ліча на 1 / 2 року, а мій комп'ютер переживає серйозний ремонт.

Якщо можете, будь ласка, допоможіть? Спасибо.

У мене Windows XP Pro SP2. будь-які інші технічні деталі повинні бути запитав, тому що я не знаю, на руку.
Old 15 червня 2009, 02:28
Донор групи

Default Інтернет проблеми, пов'язані з драйверами. Прохання допомогти?

Як ви підключаєтеся до Інтернету? ... тобто до бездротового маршрутизатора або безпосередньо через модем чи маршрутизатор?
Чи знаєте ви, Марка / модель вашої материнської плати?
У вас є жовті знаки оклику показані в Диспетчері пристроїв?

Моя система: Головна Build

Процесор (и):
AMD 64 X 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Материнська плата:
Asus m2v Rev 1.
ОЗУ:
4gb (3.25gb видно)
Графічна карта (и):
NVIDIA GeForce 7300 ОВ
Звукова карта:
5.1 Reatek бортовий
Жорсткий диск (и):
250 GB SATA І 400gb SATA
Оптичний привід (и):
Pioneer 110 х 2
Діло / PSU:
Фондові / 550w немого
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
10/100 Nic / 20Мб Віргінські кабелю
Монітор (и):
Fujitsu Siemens 22 "TFT БУЛО
Операційна система (и):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Dell Inspiron 8600 драйверів ноутбука витер - Без Інтернету зараз coolones Мережа, Модеми & VoIP 1 24 травня 2009 02:52
Є ФСБ, пов'язані з відставанням? chrisgritz Процесори, материнські плати RAM & 4 5 грудня 2008 12:39
Звук и видео пов'язані? Napalm Звук, Виступаючі & MP3-плеєри 4 30 грудня 2007 13:50
HI Мені потрібна допомога (PC пов'язані LOL) Soverntear Тут Introduce Yourself 3 11 грудня 2007 06:13
Інтернет проблеми Джунглі-bhoy Веб-браузери & FTP-клієнти 4 25 серпня 2007 05:48
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.