Я вгадую це буде підходящим місцем для цього поста тут. Я ****** до великих з моїм другом комп'ютері та інші технології. Підтримка форумів уникаючи мені фігуру ви, хлопці, може допомогти мені. Якщо це неправильне місце, перенесіть цю тему. спасибо
Добре це почалося тиждень тому, коли я хотів поставити в деяких більше місця на моїй інший комп'ютер. Я виявив одну з моїх старих жорстких дисків валяються, і я вирішила дотримуватися її При перезавантаження HDD встановлений, але я отримав таке повідомлення:

тому я переформатувати жорсткий диск, то система відновлюється. Тоді здавалося, що водії повернулися тому я не турбуватися більше про нього.
Потім через 2 дня, що повідомлення жорсткого диска майстер повернувся разом з "Windows знайшла нове обладнання" спливаючі вікна. Я Система відновлена на більш ранню дату, і перезавантаження кілька разів водії все ще не повертався я вирішив не додатковий простір варто цим і вирвали жорсткий диск після перезавантаження кілька швидких драйверів, нарешті, повернувся знову. Я вирішив, що чисто удачі і все скінчилося ...
До сьогоднішнього дня. ****** Повернувся! Я випробував все сказано вище і нічого не працює я навіть побіг безглуздим вірус сканує і дістав карту і перенесла його в інший роз'єм на системній платі (яка на щастя, не зробив нічого.) Я, нарешті, здався після 15 мою спробу.
Я в кінці кінців, я розуму не знаю, чому його робити це, і якщо ці драйвери повернуться Я ніколи не отримати назад Інтернеті, і я повинна бути примушений до обміну моєму власному комп'ютері з моєю матір'ю і моїм братам і сестрам раз знову мені довелося їх Ліча на 1 / 2 року, а мій комп'ютер переживає серйозний ремонт.
Якщо можете, будь ласка, допоможіть? Спасибо.
У мене Windows XP Pro SP2. будь-які інші технічні деталі повинні бути запитав, тому що я не знаю, на руку.