![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravo Prije nego što sam pokrenuti ovu temu želio bih reći sam ni na koji način ne serijski plamenik! Imam DVD koji želim sigurnosnu kopiju, a njegova prevelika za disk, imam koristi DVD Stisni i ona izađe kao ISO. zadnji put sam koristio ISO bih otvoriti disk i vidjeti sliku, kad hoću da se disk zapravo postaju slike, kao i njegov trebala hvala, CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| Nažalost, ja mislim da je svibanj pogrešno pročitati ovo, ali ono što čini se da je problem? |
|
| |||
| |||
| Želim dobiti iso sliku video na disk |
|
| |||
| |||
| Download ISOburner. Ona će tada Burn ISO na disku tako da su u mogućnosti koristiti ga. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Domaći Videos - Home Made Videos | ComputerGuy | Multimedija i kodeci | 8 | 5. lipnja 2008 15:46 |
| Upload Videos | KanoakaVirus | Community News & Chat | 3 | 24. svibanj 2008 00:52 |
| Ne mogu vidjeti videozapisi ????????????? | riosfernando | Multimedija i kodeci | 6 | 20 siječanj 2008 15:03 |
| Videos zadržati zamrzavanje | torana9x | Web Browsers & FTP Klijenti | 2 | 20. prosinac 2007 04:08 |
| Moji videozapisi zadržati zaustavljanja. | Steeve2000 | Multimedija i kodeci | 1 | 17. prosinac 2007 12:01 |
| Thread Tools | |
| |