![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво Пре него што сам покренути ову тему желео бих рећи сам ни на који начин не серијски пламеник! Имам ДВД који желим резервну копију, а његова превелика за диск, имам користи ДВД стисну и она изађе као ИСО. последњи пут сам користио ИСО бих отворити диск и видети слику, кад хоћу да се диск заправо постају слике, као и његов требала хвала, ЦодеФреакЦ |
|
| |||
| |||
| Нажалост, ја мислим да је мај погрешно прочитати ово, али оно што чини се да је проблем? |
|
| |||
| |||
| Желим добити исо слику видео на диск |
|
| |||
| |||
| Доунлоад ИСОбурнер. Она ће тада Бурн ИСО на диску тако да су у могућности да користите га. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Домаћи Видеос - Хоме Маде Видеос | ЦомпутерГуы | Мултимедија и кодеци | 8 | 5. јуна 2008 15:46 |
| Уплоад Видеос | КаноакаВирус | Цоммуниты Неус & Цхат | 3 | 24 мај 2008 00:52 |
| Не могу да видим видео снимци ????????????? | риосфернандо | Мултимедија и кодеци | 6 | 20 јануар 2008 15:03 |
| Видеос задржати замрзавање | торана9кс | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 20 децембар 2007 04:08 |
| Моји видео снимци задржати заустављања. | Стееве2000 | Мултимедија и кодеци | 1 | 17 децембар 2007 12:01 |
| Тхреад Тоолс | |
| |