![]() |
|
| |||
| |||
| Привіт Перш ніж почати цю тему я хотів би сказати, я ні в якій мірі послідовного пальник! У мене є DVD, що я хочу резервну копію, і її дуже великий для диска, я використав DVD Shrink і воно виходить як ІСО. Останній раз я використав ОМС Я хотів би відкрити диск і побачити зображення, коли я хочу диска насправді стало зображення, як і повинно спасибі, CodeFreakC |
|
| |||
| |||
| На жаль, я думаю, може неправильного читати це, але те, що, як видається, проблема? |
|
| |||
| |||
| Я хочу отримати ISO образ відео на диск |
|
| |||
| |||
| Завантажити ISOburner. Він буде потім записати ISO на диску таким чином, ви можете використовувати його. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Homemade Videos - Home Made Відео | ComputerGuy | Мультимедіа & кодеки | 8 | 5 червня 2008 15:46 |
| Завантажити відео | KanoakaVirus | Community News & чат | 3 | 24 травня 2008 00:52 |
| Не бачите відео ????????????? | riosfernando | Мультимедіа & кодеки | 6 | 20 січня 2008 15:03 |
| Відео тримати замерзання | torana9x | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 20 грудня 2007 04:08 |
| Мої відео тримати зупинки. | Steeve2000 | Мультимедіа & кодеки | 1 | 17 грудня 2007 12:01 |
| Різьба Інструменти | |
| |