Брой Sigmatel инсталирате драйвера / kb888111 Здравейте всички, имам проблем с инсталирането на драйвера Sigmatel в WinXPpro SP2 изображението (което се страхувам, е заминал по някакъв пост-инсталирате персонализиране). Вече са инсталирани KB888111. Очевидно тя се инсталира успешно Microsoft ИЗП), но за HD звук устройство (а Sigmatel HD аудио борда звукови карти в дънната платка Intel D945gmt) не са открити, нито някакви "Вариант \ HDAUDIO" клонове, създадени в регистъра след KB инсталация.
Знам, че не е хардуерен провал на звукова карта, тъй като тя стане открит и работи добре, когато го използвате за "чисти" XPpro SP2 и аз съм се подозира, че сега тя може да бъде по-свързани с KB888111 инсталация или на Sigmatel карти за откриване / изброяване, тъй като тя дори не се открие доброто устройство в "персонализирани" имиджа след настанявам KB888111.
Аз са прекарали дълго време се опитва да реши това и са търсени в много форуми, но аз съм изтича на идеи сега: въздишка: ... Бих оценявам всякакъв вид помощ или съвети вие може да ми е да се поправи или поне да се получи по-добро разбиране за това какво може да се намесва с откриването ... Благодаря предварително за вашата помощ: усмивка: |