Výtisk Sigmatel instalaci ovladače / kb888111 Ahoj všem, mám problém instalací Sigmatel řidič v WinXPpro SP2 obrázku (což se obávám, odešla za nějaký post-install kustomizace). Již instalován KB888111. Zřejmě to instaluje úspěšně Microsoft UAA), ale HD zvukové zařízení (Sigmatel HD Audio palubě zvukové karty v Intel D945gmt desce) není zjištěna, ani nejsou žádné "Enum \ HDAUDIO" poboček vytvořených v registru po instalaci KB.
Já vím, není to selhání hardware zvukové karty, protože se detekoval a správně funguje, když jsem ji použít na "čisté" XPpro SP2 a mám podezření, že teď to může být spojené s instalací KB888111 nebo na Sigmatel karty detekce / výčtu, protože se ani zjistit zvukové zařízení v "upravené" obraz po instalaci KB888111.
Strávil jsem mnoho dní se snaží vyřešit a hledali v mnoha fórech, ale já jsem vyčerpání nápadů nyní: povzdech: ... Chtěl bych ocenit jakýkoliv druh pomoci nebo poradit, můžete mi dát to opravit, nebo alespoň lépe porozumět tomu, co může být konflikt s detekci ... Díky předem za pomoc: smile: |