μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Multimedia & Codecs

Register

Τεύχος εγκατάσταση SigmaTel οδηγού / kb888111

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 12 Ιουν 2009, 10:12
Νέο Μέλος Ομάδα

Default Τεύχος εγκατάσταση SigmaTel οδηγού / kb888111

Γεια σε όλους, έχω ένα πρόβλημα εγκατάσταση SigmaTel οδηγός σε μια WinXPpro SP2 εικόνα (η οποία, φοβάμαι, έχει προχωρήσει στο πλαίσιο κάποιου είδους μετά την εγκατάσταση του customization). Έχουν ήδη εγκαταστήσει KB888111. Προφανώς με επιτυχία την εγκατάσταση του Microsoft ΧΓΕ), αλλά το HD συσκευή ήχου (α SigmaTel HD Audio εποχουμένως κάρτα ήχου σε μια μητρική πλακέτα Intel D945gmt) δεν έχουν εντοπιστεί, δεν είναι κανένα "Enum \ HDAUDIO" υποκαταστήματα που δημιουργούνται στην μητρώου μετά την εγκατάσταση KB.

Ξέρω ότι δεν πρόκειται για βλάβη υλικού της κάρτας ήχου, καθώς και των έργων γίνεται ανιχνεύθηκε σωστά, όταν χρησιμοποιώ το σε ένα "καθαρό" XPPRO SP2 και είμαι τώρα υποψίες ότι μπορεί να είναι πιο σχετικές με την εγκατάσταση KB888111 ή να την SigmaTel κάρτα ανίχνευση / απαρίθμηση, γιατί δεν μπορούν ακόμη εντοπίσει τη συσκευή ήχου με το "προσαρμοσμένο" εικόνα μετά την εγκατάσταση KB888111.

Έχω περάσει πολλές μέρες προσπαθούμε να επιλύσουμε αυτό και πρέπει να ερευνάται σε πολλά φόρουμ αλλά είμαι εξαντλείται ιδεών τώρα: αναστεναγμό: ... Θα εκτιμούσα κάθε είδους βοήθεια ή συμβουλές μπορείτε να μου δώσετε για να το διορθώσω ή τουλάχιστον να έχετε μια καλύτερη κατανόηση του τι μπορεί να παρεμβαίνει με την ανίχνευση ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας: smile:
Old 12 Ιουν 2009, 15:25
Ομάδα Δωρητών

Default Τεύχος εγκατάσταση SigmaTel οδηγού / kb888111

Έχετε instaled οδηγών από το chipset της μητρικής πλακέτας δίσκο;

Το σύστημά μου: Αρχική Κατασκευάστηκε

Processor (s):
AMD 64 x 2 Dual Core 5200 + 2.60GHz
Motherboard:
Asus M2V Αναθ. 1.
Μνήμες:
4GB (3.25gb ορατό)
Κάρτα γραφικών (ες):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Κάρτα Ήχου:
5,1 Reatek On-Board
Hard Drive (s):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optical Drive (s):
Pioneer 110 x 2
Υπόθεση / PSU:
Απόθεμα / 550w Silent
Ψύξη:
Χρηματιστήριο
Network / Internet:
10/100 Nic / 20Mb Virgin Cable
Monitor (ες):
Fujitsu Siemens 22 "TFT WAS
Operating System (s):
Vista Ultimate x32/Windows 7 x64
Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Epson Stylus 4800 - Σφάλμα Εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης εκτυπωτή tinkerbell Digital Imaging & Printers 1 1 Ιουν 2009 12:10
Ενημέρωση οδηγού για το θέμα ATI Radeon X1950 aymanmhmd Κάρτες Γραφικών & Monitors 1 25η Μαΐου 2009 01:56
Uni-κωδικός γλώσσας για την εγκατάσταση του Canon Lide 35 σαρωτής οδηγού Ιδιωτική Baldrick Multimedia & Codecs 3 7η Μαΐου 2008 12:38
Δίκτυο οδηγός θέμα CE Jones Δικτύωση, Μόντεμ & VoIP 6 17 Δεκ. 2007 13:42
Χρειάζεστε βοήθεια στην εγκατάσταση νέων (αλλά παλιά) οδηγού Riguy Multimedia & Codecs 5 15 Αυγ 2007 03:18
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.