Τεύχος εγκατάσταση SigmaTel οδηγού / kb888111 Γεια σε όλους, έχω ένα πρόβλημα εγκατάσταση SigmaTel οδηγός σε μια WinXPpro SP2 εικόνα (η οποία, φοβάμαι, έχει προχωρήσει στο πλαίσιο κάποιου είδους μετά την εγκατάσταση του customization). Έχουν ήδη εγκαταστήσει KB888111. Προφανώς με επιτυχία την εγκατάσταση του Microsoft ΧΓΕ), αλλά το HD συσκευή ήχου (α SigmaTel HD Audio εποχουμένως κάρτα ήχου σε μια μητρική πλακέτα Intel D945gmt) δεν έχουν εντοπιστεί, δεν είναι κανένα "Enum \ HDAUDIO" υποκαταστήματα που δημιουργούνται στην μητρώου μετά την εγκατάσταση KB.
Ξέρω ότι δεν πρόκειται για βλάβη υλικού της κάρτας ήχου, καθώς και των έργων γίνεται ανιχνεύθηκε σωστά, όταν χρησιμοποιώ το σε ένα "καθαρό" XPPRO SP2 και είμαι τώρα υποψίες ότι μπορεί να είναι πιο σχετικές με την εγκατάσταση KB888111 ή να την SigmaTel κάρτα ανίχνευση / απαρίθμηση, γιατί δεν μπορούν ακόμη εντοπίσει τη συσκευή ήχου με το "προσαρμοσμένο" εικόνα μετά την εγκατάσταση KB888111.
Έχω περάσει πολλές μέρες προσπαθούμε να επιλύσουμε αυτό και πρέπει να ερευνάται σε πολλά φόρουμ αλλά είμαι εξαντλείται ιδεών τώρα: αναστεναγμό: ... Θα εκτιμούσα κάθε είδους βοήθεια ή συμβουλές μπορείτε να μου δώσετε για να το διορθώσω ή τουλάχιστον να έχετε μια καλύτερη κατανόηση του τι μπορεί να παρεμβαίνει με την ανίχνευση ... Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας: smile: |