| Bok svima, Imam problem Sigmatel instalirate upravljački program u WinXPpro SP2 sliku (koju sam strah, otisla je pod nekim post-install prilagodba). Su već instalirani KB888111. Očigledno je uspješno instalira Microsoft UAA), ali zvuk HD uređaja (a Sigmatel HD Audio onboard zvučne kartice na matičnoj ploči Intel D945gmt) nije otkriven, niti su bilo koje "Enum \ HDAUDIO" grane kreirana u registru nakon KB instalacije.
Znam da nije hardverski kvar je zvučna kartica, kao što biva otkrivena i radi li ispravno kad sam ga koristiti na "čiste" XPpro SP2 i sam da to sad suspecting svibanj biti više vezane za KB888111 instalaciji ili na Sigmatel kartica za detekciju / nabrajanje, kao što ni ne prepozna zvučni uređaj u "prilagođenog" slika KB888111 nakon instaliranja.
Ja sam proveo nekoliko dana pokušava riješiti ovaj Pretražili su i na mnogim forumima, ali ja sam trčanje vanjska strana od ideja sada: uzdah: ... Ja bi bilo kakva pomoć ili savjeti vam mogu dati da mi to popraviti ili barem dobiti bolje razumijevanje o tome što svibanj biti ometati otkrivanje ... Hvala unaprijed na pomoći: smile: |