Kérdés Sigmatel illesztőprogram telepítése / kb888111 Üdv mindenkinek, van egy probléma Sigmatel driver telepítése egy WinXPpro SP2 kép (ami azt hiszem, az elmúlt néhány ilyen post-install testreszabási). Már telepített KB888111. Úgy látszik, hogy sikeresen telepíti a Microsoft UAA), de a HD hang-készülék (a Sigmatel beépített HD Audio hangkártya egy Intel D945gmt alaplap) még nem mutattak ki, és nem olyan "Enum \ HDAUDIO" fióktelepeit létrehozott rendszerleíró után KB telepítést.
Tudom, ez nem hardver hiba a hangkártya, mivel kimutatható lesz, és megfelelően működik-e, ha használja a "tiszta" XPpro SP2 és Én most már sejtette, hogy lehet, hogy a KB888111 telepítése, vagy a Sigmatel kártya felderítése / számbavételében, mert nem is észleli a megbízható eszköz a "testre szabott" kép után KB888111 telepíteni.
Én töltött napok próbálják megoldani ezt és még keresni sok fórumon, de én fut ki a gondolatok ma: sóhaj: ... Nagyra értékelném, bármilyen segítséget, vagy hints meg tudná adni nekem megjavítani vagy legalább arra, hogy jobban megértsék, hogy mit lehet zavaró az érzékelésre ... Köszönöm előre a segítséget: smile: |