Numeris įrengimo Sigmatel vairuotojas / kb888111 Hi everybody, Turiu problema diegiant Sigmatel vairuotojas WinXPpro SP2 vaizdas (kurios Bijau, atvyko, pagal kai po natūra įdiegti nustatymų). Jau įdiegta KB888111. Matyt, jis sėkmingai įdiegia Microsoft ŽŪN), tačiau HD garso įrenginys (Sigmatel HD Audio Borto garso plokštę Intel D945gmt plokštėje) ne ši klaida bus aptikta, nei kokie nors "enum \ HDAUDIO" filialuose įsteigta po to, kai registras KB montavimas.
Žinau, kad nėra įrangos gedimas garso plokštės, nes ji gauna nustatyti ir tinkamai veikia, kai aš jį naudoti dėl "švarios" XPpro SP2 ir aš manyti, kad dabar ji gali būti labiau susiję su KB888111 diegti ar Sigmatel kortelė aptikimo / suskaičiuoti, nes jis nėra net aptikti garso prietaiso "pritaikyti" vaizdas po KB888111 diegti.
Aš praleido daug dienų bando išspręsti šią problemą ir buvo ieškoma daugelyje forumų, bet aš einu iš idėjos dabar: atodūsis: ... Būčiau dėkingas nors padėti ar natūra patarimų galite duoti man ją išspręsti ar bent jau geriau suvokti, kas gali trukdyti nustatyti ... Thanks in advance for your help: smile: |