Issue uzstādīšanas Sigmatel vadītāja / kb888111 Hi everybody, Man ir problēma instalējot Sigmatel vadītāja WinXPpro SP2 attēls (kas man bailes, ir noritējusi saskaņā ar kādu post-install customization). Jau ir uzstādītas KB888111. Acīmredzot tā instalē veiksmīgi Microsoft UAA), bet HD skaņu ierīce (Sigmatel HD Audio borta skaņas karti Intel D945gmt mātesplatē), netiek atklāta, ne kādi "Enum \ HDAUDIO" filiālēs izveidots reģistrs, KB uzstādīšana.
Es zinu, ka nav aparatūras atteices skaņas karte, jo tā izpaužas atklāts un darbojas pareizi, kad es to izmantot par "tīru" XPpro SP2 un man domāt, ka šobrīd tas var būt saistīts ar KB888111 uzstādīšanai vai Sigmatel karte noteikšanai / uzskaite, jo tas nav pat atklāt skaņas ierīce "pielāgotā" tēlu pēc KB888111 instalēt.
Man ir pavadījuši vairākas dienas mēģina risināt šo un meklējāt daudzās forumos, bet es esmu palicis daudz ideju now: nopūta: ... I would appreciate jebkāda veida palīdzību vai ieteikumus jūs varētu man to salabot vai vismaz, lai iegūtu labāku izpratni par to, ko var kavēt atklāšanu ... Thanks in advance for your help: smile: |