Nakład Sigmatel instalacji sterownika / kb888111 Cześć wszystkim, mam problem z zainstalowaniem sterownika Sigmatel w WinXPpro SP2 obrazu (które obawiają się, poszła w ramach pewnego rodzaju post-install dostosowania). Już zainstalowany KB888111. Najwyraźniej instaluje pomyślnie Microsoft UAA), ale dźwięk urządzenia HD (a Sigmatel HD Audio na pokładzie karta dźwiękowa na płycie głównej Intel D945gmt) nie jest wykrywany, ani żadnych "Enum \ HDAUDIO" oddziałów utworzonych w rejestrze po instalacji KB.
Wiem, że nie jest awarię sprzętu z karty dźwiękowej, jak to zostanie wykryte i działa poprawnie, gdy używam go na "czysty" XPpro SP2 i jestem podejrzewać, że teraz może być bardziej związane z KB888111 instalacja lub do Sigmatel karty wykrywania / wyliczanie, ponieważ nie wykrywają nawet dźwięk urządzenia w "niestandardowe" obraz po instalacji KB888111.
Mam spędził wiele dni stara się rozwiązać ten problem i poszukiwane w wielu forach, ale jestem na wyczerpaniu pomysłów teraz: sigh: ... I would appreciate jakiejkolwiek pomocy lub wskazówki możesz dać mi to naprawić lub przynajmniej lepiej zrozumieć to, co może być zakłócanie wykrywania ... Dzięki z góry za pomoc: smile: |