Numarul instalarea driver-SigmaTel / kb888111 Max toată lumea, am o problemă de instalare SigmaTel şofer într-un WinXPpro SP2 imagine (ceea ce ma tem, a trecut sub un fel de post-instala personalizare). Au fost deja instalate KB888111. Se pare că acesta se instalează cu succes Microsoft UAA), dar de sunet HD aparat (un SigmaTel HD Audio la bord într-o placă de sunet Intel D945gmt placa de bază) nu este detectat, şi nici nu sunt nici "Enum \ HDAUDIO" sucursalelor create în registru după KB instalare.
Ştiu că nu este o eroare hardware de placa de sunet, ca sa se detectate şi funcţionează corect, atunci când sa-l folosesc pe o "curat" XPpro SP2 şi eu sunt acum a suspecta că poate fi mai legat de KB888111 instalare sau la SigmaTel carte de detectare / enumerare, ca nu chiar detecta sunetul aparatului în "personalizate" imagine după a instala KB888111.
Am petrecut multe zile încercarea de a rezolva acest lucru şi au căutat în mai multe forumuri, dar eu sunt în criză de idei acum: suspina: ... Aş aprecia orice fel de ajutor sau sugestie aţi putea să-mi dea pentru a repara sau, cel puţin, pentru a obţine o mai bună înţelegere a ceea ce se poate interfera cu detectarea ... Multumesc anticipat pentru ajutor: smile: |