Výtlačok SigmaTel inštalácii ovládača / KB888111 Ahoj všetkým, mám problém inštaláciou SigmaTel vodič v WinXPPro SP2 obrázku (čo sa obávam, odišla za nejaký post-install kustomizace). Už inštalovaný KB888111. Zrejme to inštaluje úspešne Microsoft UAA), ale HD zvukové zariadenie (SigmaTel HD Audio palube zvukovej karty v Intel D945gmt doske) nie je zistená, ani nie sú žiadne "Enum \ HDAUDIO" pobočiek vytvorených v registri po inštalácii KB.
Ja viem, nie je to zlyhanie hardware zvukové karty, pretože sa detekoval a správne funguje, keď som ju použiť na "čisté" XPPro SP2 a mám podozrenie, že teraz to môže byť spojené s inštaláciou KB888111 alebo na SigmaTel karty detekcie / zoznamu, pretože sa ani zistiť zvukové zariadenia v "upravené" obraz po inštalácii KB888111.
Strávil som veľa dní sa snaží vyriešiť a hľadali v mnohých fórach, ale já jsem vyčerpania nápadov teraz: povzdych: ... Chcel by som oceniť akýkoľvek druh pomoci alebo poradiť, môžete mi dať to opraviť, alebo aspoň lepšie porozumieť tomu, čo môže byť v konflikte s detekciu ... Vďaka vopred za pomoc: smile: |